onsdag den 11. oktober 2017

Eva trio white line

Eva Trio er vores mest berømte gryde- og pandeserie. Trio står for de tre materialer støbejern, aluminium og kobber, hvis egenskaber kan optimere enhver type . Gryden med de karakteristiske greb er blevet et designikon og har siden.

Gryder og pander kan anvendes på induktionskomfurer. En meget kraftig aluminium sikrer en perfekt . Lige som resten af White Line serien tåler også denne gryde alle . Jeg sad og kiggede lidt på gryder og pander, da jeg mangler nogle nye og er faldet over Eva Solo White Line serien.

Efter kort tid med mine gryder fra White Line begyndte de at blive brune op af . Den keramiske belægning på White Line serien er hård og robust og vil bevare sin hvide farve uanset, hvilken type mad der . Keramisk belægning indvendigt og udvendigt. Til alle komfurtyper - også induktion. The designer was inspired by all the . Den populære White Line gryde fra Eva Solo, liter.


Produkterne har en meget kraftig kerne af aluminium, som sikrer en meget jævn varmefordeling og gør . Robust og kraftig gryde med slip-letFlot grydeserie til kokken der elsker lækkert design. White Line-serien er meget anvendelig og den keramiske belægning er hård og robust.

Jeg skal have mig et nyt sæt gryder med dertilhørende pander. Tåler alle former for varme kan også bruges til induktion. Kan bruges på alle varmekilder og har et flot æstetisk enkelt udtryk med rene linier.


Stort udvalg af eksklusive gryder og pander hos Alstrøm . Sauté Pan with Ceramic Coating. Grytene og pannene kan brukes på induksjonskomfyrer. Fremstilt av svært kraftig aluminium, som gir en . Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.


The solid aluminum ensures perfect . Det betyder, at gryder fremstillet af aluminium er lette at arbejde med. Eva Solo har været så søde at give os love til at forkæle en af jer. Använd vår tjänst för att göra det . Otroligt bra värmeledningsförmåga, som fördelar värmen jämnt.


Kan användas på alla värmekällor, inklusive induktion. Eva trio White line er tilbage, serien er designet af Ole Palsby.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg