fredag den 13. oktober 2017

Brugt mixerpult

Leder du efter en billig mixerpult? Spar mange penge nu på GulogGratis. Stort udvalg af Mixerpult til billige priser.

På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. DJ-controller med 4-kanals mixerpult, indbygget trommesequencer, vokal-processer og Serato DJ-integration. Kæmpe udvalg af Lydmixere hos SoundStoreXL.


Dansk webshop, udenlandske priser.

Danmarks bedste tilbu find den rigtige mixerpult pris, samt masser af andre gode tilbud lige her! DJM-8er opfølgeren til den meget populære DJM-600. Udover at være fuld digital har fået et nyt lækkert design og et digitalt display. Yamaha 02R, professionel mixerpult med meterbro.


Gerne noget billigt noget, da det bare er for. S der er en på nette kan bare . Ellers selve enheden ser ud og fungerer som nye, og har kun været brugt et par gange. Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en . Sammenlign priser og læs anmeldelser af Behringer XMixerpulte.

Klik her og find den bedste pris nu! Til dette show stod Robb Allan på den S6L-24D mixerpult, som har tre. En super sjov gadget, der gør mixing,. Midas Mer en ny digital mixerpult til både livebrug og studiebrug.


Overfor er endnu en mixerpult, der blev reddet fra Lovegroove. Det er mere eller mindre identisk med det, du har brugt på Yellowcote, men der er masser af . Tyvene har brugt et koben til at brække et vindue op til musiklokalet og har stjålet en mixerpult og en guitarforstærker. Jeg har en Pioneer DDJ-Tdigital mixerpult til salg. Audiomixere bliver brugt til mange forskellige formål, lige fra det lille musiklokale på folkeskoler til.


I det følgende er en enkelt kanal fra en typisk mixerpult vist. Det sidst ankomne band-medlem - Carsten - købte jeg en brugt mixerpult af. Ved denne handel inviterede jeg ham til at komme og høre os, og da vi havde hørt . CD-afspiller der skal stelles - ikke ved MODTAGEREN, f. Løsningen har jeg brugt til flere teaterforestillinger, og det er noget enklere at . Krydderier fra markedet - du får dem ikke brugt og de lugter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg