onsdag den 21. februar 2018

Aeg tørretumbler fejl

Aeg fejlkoder til hånde hvidevarer HER! Rådfør dig altid med din brugervejledning for afhjælpning. AEG tumbler vil ikke tørre - få løsningen her.

Tørretumbler kan vise mange forskellige fejlkoder . Reservedele, tilbehør og masser af gode råd. Hvis tørretumbleren ikke kan tændes, kan årsagen være en af følgende:. Vi har en AEG kondenstumbler Jeg drejer programvælger og trykker start.

Nu viser den fejlkode e5 det er ifølge aeg´s hjemmeside motoren. AEG lavatherm 6tørretumblere: 1. Har du hørt, hvad kunder siger om Aeg Electrolux? Søger en der har lidt forstand på tørretumblere. E50-Eover fejl på motor og motorstyrings print. Info på aeg tørretumbler fejl e60.


Giv os feedback eller rapportér fejl. Med en tørretumbler fra Aeg får du en unik maskine der er skånsom mod miljøet, har et højeffektivt filtersystem samt en støjsvag tørring. På en tørretumbler med aftræk er aftrækskanalen blokeret Hvis aftræksslangen er blokeret af snavs eller der er opstået knæk, kan den fugtige luft ikke passere.

Her er der mange fejlmuligheder. Så kan det være, du blot skal slå en lille sikring til igen. Tak fordi du valgte dette produkt fra AEG. Få rådgivning, brochurer, fejlfinding, serviceinformation:. Det vægtede årlige strømforbrug (AEG) 55kWh.


AEG reservedele til vaskemaskine giver nyt liv til din vaskemaskine. Jeg har ledt som en gal på nettet for at finde . Der er reservedele til de fleste typer af fejl, der kan forekomme, efter at vaskemaskinen er. AEG opvaskemaskine, tørretumbler, ovne og mange flere. Forsendelse (ekskl. moms) Gratis!


Fejl koder til diverse fabrikater, Eks AEG, BOSCH . Lydsvag tørretumbler med skånsom tromle, indvendig belysning samt slidstærk, kulfri . Hvis der opstår en fejl under normal tumbler-drift, så vises der en alarm.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg