fredag den 9. februar 2018

Afkalkning af strygejern

De fleste nyere strygejern kan endda bruge vand direkte fra hanen, . Undgå kalkpletter på tøjet ved strygning. Følg denne trin-for-trin guide til afkalkning og rengøring - strygejern bliver som nye med et par lette tricks.

Men almindeligt vandhanevand indeholder mere eller mindre kalk afhængigt af hvor du bor, og derfor skal dit strygejern afkalkes en gang . Heldigvis er det hurtigt overstået! Find ud af, hvordan du afkalker og let fjerner kalkflager fra dit Philips-dampstrygejern for at undgå utæthed og brunt vand. Jeg har et Braun dampstrygejern, som trænger til afkalkning.

Normalt ville jeg bruge eddike eller eddikesyre og på eddikesyren . Det betyder, at det er nødvendigt at afkalke det engang imellem - især hvis man . Jeg har haft et af slagsen – og det vil jeg nu gerne sætte et stort spørgsmålstegn . Lene viser, hvordan du med lidt knofedt og en Prym rensestift kan rense dit strygejern, så det atter. Du kan finde mange råd på internettet, som foreslår sukkerholdig eddike til afkalkning af elkedel, kaffemaskine, strygejern og andre maskiner. Eller skal man bruge noget saerlig afkalker? Styg nemt og sikkert – med glat resultat. Bosch strygejern er udstyret med en række funktioner, der letter og forbedrer hverdagens strygning.


Er manualen, du søger efter ikke på denne side?

Venligst lad os vide ved at bruge vores Anmod om . Såfremt det ønskes at anvende strygejernet med damp, startes der med at fylde vand på. Efter afkalkning slippes selvrens knappen igen. Køb Afkalkning til strygejern 2ml. Hurtig levering og telefonsupport. Til afkalkning af strygejern, kaffemaskiner og filtre til vandhaner.


Fjerner også cementslør på fliser og kan endvidere bruges til rengøring. Find den rigtige reservedel og tilbehør til dit strygejern eller dampstation. Reservedele til strygejern og dampstationer. Du vil opleve, at strygejernet sprøjter sorte prikker u og det er ikke lykken på en hvid kjole eller skjorte. Afkalk strygejernet med citronsyre eller . Flydende afkalkningsmiddel til kaffemaskiner, elkedler, strygejern og dampstrygejern.


Strygejern 250ML Strygebetræk m. Electrolux Afkalker universal EUD5N 5ml. Ligesom med din elkedel så skal dit strygejern afkalkes, så det holder . Ligesom Tænk, skriver Samvirke at det er vigtigt at afkalke sit strygejern ofte, gerne en gang om måneden. Med Quick Calc Release til hurtig afkalkning, automatisk dampkontrol og SteamGlide-strygesålen leverer dette strygejern en længerevarende dampydeevne. Nogle strygejern er udstyret med .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg