tirsdag den 6. februar 2018

Kølebord brugt

Møblerne kontrolleres og klargøres på eget værkste og vi leverer . Rustfrit kølebord med bagkant - Ventileret køl - Elektronisk styring med digital . Om det er opbevaring af råvarer eller færdigprodukter, så skal disken .

Nye og brugte kølefryseskabe billigt til salg. Spar penge på kølefryseskabe på GulogGratis. Zanussi super lav energi kølebord 2L. Kølebord - frysebord - kantinekøler - saladette.

Nyt, Brugt og Leasing af køkkenudstyr. Alt til Storkøkkener, Caféer, Butikker m. Service, Reperationer og Montage. Brugt kølebord med køle-grøft og hyldeopsats. Her finder du et stort udvalg af køleborde og fryseborde til storkøkken. Model: Saga 135M (rustfri stål).


Vi sælger også brugt storkøkkenudstyr - Klik Her! Se længere ned for produktbeskrivelse. Kvaliteten er stadig den samme - dog er der masser af penge at spare.

Gram vaskemaskine med defekt låg. Brugt IFOOMA kødhakker med køl TGR 1bordmodel. Med indbygget kompressor eller med splitanlæg. Vi er totalleverandør af isenkram, maskiner og inventar til storkøkkener, restauranter og kantiner.


Vi tilbyder grundig og individuel rådgivning. Brugte køl, frys og isterningsmaskiner. Varen leveres repareret, gennemgået og kontrolleret. Tecnodom kølebord – låger – ny.


Italiensk kvalitet fra en af italiens største køleproducenter. Vi har tillige altid en del brugte maskiner og inventar på lager, som ikke ses på siden. Baren har et kølebord til øl og vand – mobilt fadølsanlæg kan lejes.


Det er naturligvis også muligt at købe ting til sit storkøkken brugt og på denne . Vinskabe, industrigaskomfur, industriovn, kølebord m. Totalgaranti: Nyt og brugt, års reklamationsret.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg