onsdag den 14. februar 2018

Dong el

d: Brug din mail eller dit kundenummer (tegn). Er billig el det vigtigste for dig? Så er DONG Energy stedet, hvor du får en god pris på strøm.

Find den rigtige aftale indenfor el eller naturgas. Vil du have en lavere energiregning? Følg jeres forbrug, og sammenlign med andres. Tilmeld jeres regninger e-Boks eller .

Her er strømkablerne blevet gravet ned. Med Basis El får du en enkel og gennemsigtig elaftale. Du er sikret vores laveste kilowatt-timepris, fordi vi sender strømmen videre til dig uden fortjeneste. Få svar på spørgsmål om el, elaftaler, vores priser, produkter og meget andet.


Få styr på el og naturgas, meld flytning, tilmeld Betalingsservice, se regninger og forbrug, se andre kunders spørgsmål og vores svar – og meget mere. En måned senere fik det samme regning til . Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere. Det kendte el-selskab skifter . I øvrigt overgik jeg til Natur Energi hvilket gav en årsregning for forbrug på kr.

DONG er udelukkende moms transport af el, skat osv. EL: Dong-milliarder svækker dansk energipolitik. Or der kan få tungen til at slå knuder og samtidig være svære at forstå.


Dong taber på gas og tjener på el. Telefonerne har åbent: Mandag til fredag 9-15. Hvem vidste, at Dong kunne øge sin værdi med milliarder ved at satse på havvindmølleparker, spørger EL.


Salget af energiselskabet Dong . Heldigvis benytter jeg ikke længere DONG Energy som EL-leverandør – og det kommer jeg heller aldrig til igen. I det nye hus er det en anden . Læs her om den danske energikæmpe her. Dong Energy har aflagt første regnskab siden børsnotering. Det nuværende DONG Energy Eldistribution - og altså kommende Radius Elnet - ejer og driver det el-net, som forsyner 350. Overenskomsten gælder de af DONG Energy ansatte offshore-medarbejdere.


Du kan hente overenskomsten og tilgå El-lovportalen her fra siden. Det vil være en alvorlig sag for tidligere finansminister Bjarne Corydon, hvis det viser sig, .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg