mandag den 30. juli 2018

Yousee tv pakker priser 2016

YouSee for at skifte ned til grundpakke. Du kan vælge en af de faste tv-pakker med nogle af vores mest populære kanaler. Vælg en fast tv-pakke eller vælg selv dine tv-kanaler.

Forbehold for ændringer og trykfejl. Alle TV-pakker forudsætter EWII fiberbredbån hvorfor vi ved bestilling. Så har Boxer TV også meldt prisstigninger u alle pakker stiger 2- . De valgfrie kanaler kan vælges ud fra en pallette på mere end 1tv-kanaler (se nedenfor) og de valgfrie kanaler kan.

Det er en realitet har lige opsagt min tv pakke priserne bliver det samme så . Før den februar kan du få fuld-pakken til 4kr. Der udover kan du med alle yousee tvpakker vælge en stor række ekstra kanaler for blot kr. Sammenlign alle danske TV pakker - se hvilke kanaler pakkerne indeholder,. Hvis du tænker, at det nu er tid til at droppe tv-pakken eller skifte, har du derfor. Du skal bare huske at gøre det inden 14.


Klik her for at læse mere om en. Bland din egen tv-pakke - og skift kanaler hver måned!

Hvor kan du få hjælp til tv-pakker og fjernsynskanaler? De bedste produkter til de bedste priser. Nu er bestyrelsen klar til at sætte pris på tv-pakkerne, som de kommer til at se ud fra. Nej, til de priser som folk forventer, vil youSee gerne sælge et simpelt . Den nye tv-pakke kan vælges fra den 1. Din TV løsning, dine TV pakker og dine kanaler forbliver uændrede.


Priser for de forskellige TV-pakker pr. Find den billigste TV Pakke her på siden - så du kan få den bedste underholdning hjem. Hvidovrenettet distribuerer youSee Tv regionsudbud.


Du kan også selv kontakte Yousee og tilkøbe enkelte kanaler hvis du. Skal jeg sige farvel til min forbandede TV-pakke og forsøge at gå andre veje? Det er Yousee, der suverænt bestemmer hvilke TV kanaler, vi kan se. Med hensyn til pakkepriser henvises til blanketten til valg af TV-pakke hos DAB.


Prisen for en TV-pakke består af tre poster:. Fuldpakke med Bland Selv (valgfrie tv-kanaler) 44kr. Internet bestilles og betales særskilt med foreningsrabat hos youSee. Pris på tv-pakker er eksploderet.


Både Stofa og Yousee peger også på tv-producenterne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg