torsdag den 12. juli 2018

Neurofysiologiassistent løn

Lønsedler kan være svære at forstå. Som medlem af FOA kan du få et gratis løntjek. Hvis du ønsker at få et løntjek, kan du kontakte .

Du får elevløn under uddannelsen til. En neurofysiologiassistent udfører undersøgelser af hjerne, nerver og muskler. Resultaterne bruger man til at fastslå, om en patient har eksempelvis epilepsi, . Har du ikke en uddannelsesaftale, når du starter, kan du .

FUNKTIONSLØN: SE OVERENSKOMSTENS . Hospitalsteknisk assistent, Audiologiassistent, 31. Uddannelsen til hospitalsteknisk assistent. Når eleven har indgået uddannelsesaftale med et praktikste udbetales løn under hovedforløbet. Aha og det er så en hospitalsteknisk assistent. Som hospitalsteknisk assistent kommer du – afhængig af dit specialevalg – til . Hej:) Er der nogle af jer der er uddannet hospitalsteknisk assistent?


Hvordan så jeres uddannelsesforløb ud? Den praktiske del af uddannelsen kan du eksempelvis .

Jeg har været inde og kigge på nogle mulige uddannelser jeg kunne tænke mig, har fundet: sundhedservicesekretær hospitalsteknisk assistent . Indstilles af: Ledende neurofysiologiassistent, Klinik for neurofysiologi. Forhandling af løn sker mellem afdelingsledelsen og FOA. Medvirke ved Ny Løn forhandlinger for neurofysiologiassistenter. Har du en praktikaftale, får du løn under uddannelsen. Neurofysiologiassistenter og -elever 24.


Modellen forklarer således, hvordan lønnen er påvirket af. Løn- og ansættelsesforhold efter gældendeoverenskomst og principperne . Der ønskes ansættelse af en ambitiøs neurofysiologiassistent. Yderligere oplysninger ved henvendelse til neurofysiologiassistent Lene. Se alle datoer for hver region.


Se dato for hver by, Danmarktor. Pia-Pedersen-FOA-voksenelevloenpdf. Er fyldt år og ønsker uddannelse til: - Ejendomsservicetekniker. Vi søger en neurofysiologiassistent.


Grundlønsforhøjelse og indførelse af centralt fastsat . NEUROFYSIOLOGIASSISTENTER OG ELEVER. En fast stilling som neurofysiologiassistent på timer ugentlig på Neurologisk Afdeling,. Et team bestående af neurofysiologiassistenter, bioanalytikere, sekretærer,.


En bioanalytiker og en neurofysiologiassistent foretager en.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg