fredag den 6. juli 2018

Elektronik tyskland grænsen

Syd for grænsen er der flere store elektronikvarehuse med alt hvad hjertet begærer. Flensborg Avis Det danske mindretals avis på dansk og tysk, om mindretallet og om nyheder. Nogen der kender nogle godt elektronik butikker ved den tyske grænse.

Læs tilbudsavisen fra Scandinavian Park grænsebutik med mange billige tilbud. Hvilke butikker ligger der omkring grænsen, som er værd at køre en tur forbi ? Citti indkøbscenter er et center med et stort supermarke en stor elektronik butik (Media-Markt) . Vi gør grænsehandel til en spændende oplevelse.

Søndag og tyske helligdage: 11:- 23:00. SKAT vurderer, at en dansk virksomheds grænsehandelskoncept med salg af hårde hvidevarer, elektronik m. Virksomheden BHE, der med hovedsæde på Hattingvej beskæftiger sig med elektronik-produktion, buldrer derudad på det tyske . Grænsehandel blir til en oplevelse hos CITTI, hvor du finder over 80. Ja, jeg bor selv nær grænsen, og vi handler næsten altid hos Kai Uwe.


Her kan du købe alt fra øl og sodavand til madvarer og elektronik. Du finder altså de stærkeste tilbu der er værd at køre over grænsen efter, i en Fleggaard. I butikken syd for grænsen finder du også elektronik, kosmetik og bliver du sulten af al.


Bor du tæt ved den tyske grænse, kan du oftere køre over og handle.

Badeland – ikke langt fra den danske grænse finder du . Billige dåseøl, sodavand og elektronik. Det er normalt, hvad man forventer, at en dansker har med hjem fra en shoppetur ned over grænsen til . Elektronik-firmaet BHE solgt: Flytter job væk fra Horsens. Så kan man jo også altid handle lidt ved grænsen på vej hjem 8-).


Så mens hele det statslige vejnet nu bliver indrettet til kørsel med de store lastbiler, stopper den kørsel altså ved grænsen til Tyskland. Det danske højspændingsnet har masser af kapacitet, men den aftager betragteligt, når strømmen når til den dansk-tyske grænse. Kontrollen foregår typisk tæt på grænsen til Tyskland – bl. Synes bare ikke man får det helt vilde for pengene herhjemme, så spekulerer lidt over om man måske skulle købe det over grænsen (Tyskland) . Den østjyske transformerproducent opruster syd for grænsen. Tysk på grænsen er et tilbud til alle danske virksomheder, der sigter mod syd.


PE:Region om innovation inden for effektelektronik, . Jordskælv på grænsen mellem Tysklan Frankrig og Schweiz. Et jordskælv, der blev målt til på den åbne. Grænsen mellem kongeriget og hertugdømmerne gik ved Kongeåen, den statsretlige grænse mellem Slesvig som dansk og Holsten som tysk lensområde gik . Tolk, blot omkring km syd for den dansk-tyske grænse.


Regionen: Båndene er tætte over den dansk-tyske grænse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg