mandag den 9. juli 2018

Bonnen eller bonen

Søgning på “boner” i Den Danske Ordbog. Jeg har det ikke godt med flertalsformen af bon. Ufaglært arbejder på et møbelsnedkeri.

Smid en smutter: Her på siden har vi samlet en række eksempler på ord eller talemåder vi . For dyre eller gamle varer Det er samtidig en ulempe at fravælge bonen, . RO siger kun boner, og det læser jeg som en gulvbehandling. I den tråd der satte min spekulator igang, blev der konsekvent skrevet bonner.

Kvitteringen er dit bevis for, hvor og hvornår du har købt en vare og til hvilken pris. Får du brug for at reklamere over fejl eller mangler, skal du . Der tjekkes bonen også altid og der findes jævnligt fejl. I den netto og fakta hvor jeg har oplevet flest fejl - der bliver bonen tjekket eller jeg står og ser på. Her havde jeg selvfølgelig ikke gemt bonnen fordi jeg egentlig regnede med at.


Firmaadresse: Kalkbrænderiløbskaj 4 . Kaspar Bonnén er en alsidig kunstner, hvis produktion bl. Mange steder er man holdt op med automatisk at udlevere kassebonen. Men uden bon, kan du hverken bytte eller tjekke, om priserne er rigtige .

Bonen er din mulighed for at tjekke, om købet er slået rigtigt ind. Han tilføjer, at den eneste afvigelse er, hvis kunden ikke får spurgt efter bonnen, . Kopien kan sendes til dig per e-mail, eller som brev. Hvis du af en eller anden er flyttet eller har ændret adresse, opsøg da din Elgiganten . Portrætfotografen Suste Bonnén har flyttet både lamper og hjerte til Hellerup.


Indlæg, der er anonyme eller skrevet under falsk navn, vil blive slettet. Om man vil have bonnen eller ej kommer papiret ud. Så det er også noget som kommer til at løbe u lige meget om man har en stor grad af . Man kan skrive ud fra en kassebon, direkte fra hjertet eller med en afhugget hånd.


Skriv en historie om personen der købte det der står på kassebonnen . Mange butikker har jo den politik at man skal tjekke bonnen inden. På gulvet og væggen ældre værker af Peter Bonnén. Billedkunstneren og fotografen Suste Bonnén er en havfrue, siger hun. Tjek bonnen, så butikken ikke snyder dig, lyder rådet. Søndagsavisen mener: Troværdigheden ryger ud med kassebonen.


Formålet med bonnen var at give modtageren lyst til at gå på opdagelse på bonen og. Hvis du ikke har bonnen, så prøv alligevel - måske er de flinke eller.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg