mandag den 16. juli 2018

Rustfri stålplade efter mål

Rustfri stålplader og metalplader efter mål. Tykkelser 25mm, 5mm, 2mm, 3mm, 5mm og 6mm. Vi tilskærer på dine ønskede mål.

Vi skal blot vide de ønskede dimensioner. Vi repræsenterer internationale rustfri stål-producenter, der levere til den forarbejdende industri. Vi laver rustfrie stænkplader efter mål.


Du kan selv bestemme længde og bredde samt om du ønsker buet eller kantet design.

De fleste køkkenfirmaer sælger stålplader på mål. Stålplader er fremstillet af mm rustfrit stål, der er pålimet en kerne af spånplade. Du kan bestille stålrør og dekorationsrør efter mål her.


Jeg skal bruge nogle stykker børstet stål af en ca. Har forgæves prøve og søge på nettet efter det. Vi leverer rustfri stålbordplader præcis efter dine ønsker.


Stort udvalg indenfor stålplader. Køb dine varer online og få leveret direkte til døren. Fra vort skæreri leverer vi emner skåret efter Deres tegning, skitse eller skabelon - i.

Sakseklipning af stålplader til fix-mål indtil mm. Jeg er på udkig efter en perforeret plade til min gruekedel til falsk. Her er brugte rustfri stålplader til salg til en billig pris.


Leder du efter andre typer kan du altid kontakte os, og så vil vi prøve at skaffe det hjem. Speciallavede vægpaneler efter mål kan tilpasses til dine behov. Stænkplade firkantet 800x4mm.


Disse klippes efter mål eller skabelon. Brug af Cookies Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette.


BBS Teknik fremstiller sparkeplader efter mål. Montage af pladerne sker enten ved at vi lokker huller . Send os en mail med din mål og vi vender tilbage med pris og leveringstiden - ca. Visning: Tilbudsknap Sorter efter pris Alle knap.


Mål på den nederste vask: D:39. Spritny plade ikke tidligere opsat. Skærer efter tegning, skitse eller filer. En tegning, en skitse eller en skabelon er nok, vi skærer til dine mål. Bordplader og vaske efter mål, et af få eksempler på hvordan opbygning af borde.


Praktisk stænkplade til montering bag komfur. Rene Godskesen Forum rating: Top 5. Jeg har lavet sådan et skilt her til min .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg