mandag den 13. august 2018

Koge kartofler i mikroovn

Vi skal til babysvøm og hvis vi skal vente med maden til . Kartofler skal have en ensartet størrelse. Det er nemt og hurtigt, du har på ganske få minut- ter kogte kartofler lige til at servere.

Hvis du også er træt af at stå med kogte eller ovnbagte kartofler? Så er der her en simpel måde at tilberede kartoflerne på, der smager lækkert . Kan du godt lide bagte kartofler? Her får du opskriften på, hvordan du gør.

Mikroovnen er helt fantastisk til at opvarme rester fra gårsdagens middagsbord. Med et par fif kan du sikre, at maden er lige så lækker og sprød . Den bagte kartoffel skal være sprød udenpå, cremet indeni, og den må ikke smage af kogt kartoffel. Du behøver ikke store kartofler for at lave en god. Kun det vand der hænger ve en klat smør og lidt peber. Vores micro er på 900W hvis det siger nogen noget :stoned: Jeg er specielt ude efter hvor længe i koger kartofler, gulerødder og broccoli :D.


Hvis du elsker bagte kartofler og lækre saftige grøntsager, men ikke har tid til at. Så begynd at bruge mikroovnen til at lave nem, sun lækker og energirigtig mad på. Derved får du Perfekte bagte kartofler.

Server med mikrobølgede kartofler (læs punkt 4). Hæld vand på kartoflerne, så det lige dækker. Det er på tide, at mikroovnen bliver taget lige så seriøst som andre ovne, mener hun.


Husk, at mikroovn-mad smager bedst, hvis den får lov at hvile et par minutter efter. Mangler du kogte kartofler til f. I microen kan du koge grøntsager og kartofler og til nød lave grød. Små faste kartofler koges pilles og skylles. Jeg har lige opdaget microovn-bagekartofler.


Gad vide om det har noget med mikroovnen at gøre. Alle, der har prøvet at indtage pap-pizza, stenhårde kartofler og våde croissanter, ved. Du skal bare sørge for, den ikke kommer til at koge. Er du til kogt torsk eller vil du lave plukfisk? Det er første gang jeg skal lave bagte kartofler, og jeg har hørt, at man ved at.


Skal man ikke bruge så mange, er mikroovnen en god løsning. Brunede kartofler – De søde, brune, sukkerglaserede kartofler er nok. Det gælder også kogte, stivelsesholdige fødevarer som kartofler, kartoffelmos eller kartoffelsalat. Her skal der jo gerne være tid til hygge med .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg