onsdag den 8. august 2018

Vandalarm pris

Derudover anmelder vi relevante produkter og samler de bedste, samt billigste priser fra webshops. Vandalarm med automatisk vandstop. Aqua Alarm meter med automatisk vandstop, Pris: 2.

DKK Normalpris: Normalpris: Varenr. Vil du sikre dig og din bolig mod oversvømmelse og vandskade, og er du på udkig efter en god vandalarm til en attraktiv pris? En vandalarm kan advare, før vandregningen bliver skyhøj.


Prisen på vandalarmer kan variere fra 5kr.

Med en vandalarm opdager du utætheder på dine vandrør meget hurtigt og kan derved begrænse skaderne. Montering: Du kan selv opsætte alarmerne. Spar penge på forsikring, der . Enkel vandalarm der ikke kræver nogen installation.


Batteridreven vandalarm, som giver et akustisk signal på DB når den udsættes for vand. Har du fået monteret en godkendt vandalarm, får du rabat på. Sammenlign priser og læs anmeldelser af Alarm og Sikkerhed. Klik her og find den bedste pris nu!


V BATTERI fra FELSON hos vvsfittings.

Køb Valtronics vandalarm på Bilka. Se også hele udvalget af Tyverialarmer. Beregn en pris på Sms vandalarm til gsm nettet - Se fremhævede Sms vandalarm til gsm nettet sider læs om Sms vandalarm til gsm nettet og . Super priser idag på Sms vandalarm til gsm nettet Tappernøje - Billige Sms vandalarm til gsm nettet til salg.


Hvad enten du har brug for en fugtalarm, vandalarm eller en kalkspalter til. Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information og priser på vore . Monter en vandalarm for at undgå store skader på din ejendom. Der er forskel på de forskellige vandalarmer.


De mest simple vandalarmer nøjes med at give lyd . Pris: De modeller, der har et GSM-modul installeret, koster mindst 9kr. Forskellige modeller og priser. Du kan beregne prisen på Codan Hus og Indbo inkl.


Den overvåger vandinstallationen og giver alarm ved unormalt højt vandforbrug og lukker . Anvender 9V batteri (medfølger ikke) Denne vandalarm afgiver advarselssignaler når batteristanden er lav. Fyns Termografi kan netop nu tilbyde en meget efektiv vandalarm, koster lidt spare meget.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg