mandag den 13. august 2018

Rens vaskemaskine med eddike

Hvad gør du, hvis vaskemaskinen lugter dårligt, og en rengøring og afkalkning ikke er nok. Rens sæbeskuffen for sæberester på både for- og bagside. LÆS OGSÅ: Fru Grøn: Tænk dig om før du bruger eddike til rengøring.

Så bør du ændre vaner og bruge . Hvis du oplever dårlig lugt fra vaskemaskinen, skal du vide, hvordan du rengør den. Efter nogle år kan vaskemaskinen få en sur og muggen lugt. Sæbeskuffen rengøres grundigt og skylles igennem med husholdningseddike.

Oldfruens ekstra tip: Eddike er bedre end skyllemiddel, særligt til farvet tøj. Rens vaskemaskinen med husholdningseddike. Når du vil afkalke din vaskemaskine, må du aldrig bruge Kalk væk eller.


Du renser nemt vaskemaskinen med et vaskemiddel tilsat klor . Jeg prøver at koge skidtet væk med opvaskemaskine rens. Så har jeg prøvet med eddike og kogevask, det har hjulpet lidt mere, men når jeg . Hvis din vaskemaskine er begyndt at lugte surt og måske også lidt rådden. Så fortvivl ikke, her kommer der en guide til hvordan du . Grunden er en sur vaskemaskine.

Du vil sikkert ikke tro det, men disse fantastiske tips og tricks med eddike vil med. Find en gammel forstøverflaske – det kunne være fra den gamle vinduesrens. Desuden er eddiken også til gavn for din vaskemaskine og med til forlænge dens. Eddike har også en rensende effekt på håret, så har du rester af shampoo, . Renser vaskemiddelskuffen og trevlesien jævnligt.


Selvom en vaskemaskine ser ren og fin u kan den sagtens være smudset til med kalk, fedt, sæberester og mikroorganismer, . At vaske er ikke ligefrem en af mine yndlings-sysler, men det er altid en skøn følelse, når alt tøjet er vasket, og sengetøjet er helt rent. Her er nogle hurtige tips til effektiv afkalkning af vaskemaskinen. Det er en god idé at afkalke vaskemaskinen med jævne mellemrum - eks. Har hørt et råd me at jeg kunne bruge eddike (ikke eddikesyre) med.


Læs dette råd om rengøring af vaskemaskine og fjern dårlig lugt med rens og. Alternativt kan du lave en eddikeblanding (vand og eddike) eller en mild . Til afkalkning af opvaske- og vaskemaskine, til rensning af messing og kobber og til fjernelse af pletter fra frugtsaft. Brug eddike eller rodalon til farvede badeforhæng. Rengøring af badeforhæng uden vaskemaskine.


De lave grader er optimale både for miljøet og dit tøj, men desværre er de ikke nok til at rense din vaskemaskine for bakteriedannelser. Du kan også skifte skyllemidlet ud med lagereddike, der binder kalken, så den. Du skal fjerne skidt fra gummiringen bag lågen dobbelt så ofte, som du skal rense filteret.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg