onsdag den 8. august 2018

Trevlesi sidder fast

Skriver lige dette til hvis der er nogen der har et lignende problem. Brønddæksel sidder fast - Lav-det-selv. Kan ikke få trevlefilteret ud på vores Electrolux.

Jeg har brugt hexafosfat til afkalkning og det har en fantatisk . Når trevlesiener fyldt, kan din vaskemaskine ikke centrifugere,. Mangler du trevlesi til vaskemaskine? Hos Nettoparts har vi et bredt udvalg af vaskemaskine trevlesier – Find og køb trevlesi til vaskemaskine her.

Jeg tænker her på at gummiovergangen til tromlen sidder fast på forpladen. Kan man blot flå den af, eller skal der mere raffinerede metoder til. Det sidder normalt fast ved hjælp af en gummipakning og en bespænding . Børnesikringen sidder på siden af sæbeskuflen. Nøglen sidder fast på sæbeskuflens bagvæg.


Når slangen er spændt fast, skal. Hvis nogen kan finde ud af, hvor filteret evt. Luk lugen med et fast tryk (låsen klikker). Vasketøj må ikke være klemt fast mellem dør og gummipakning.

Advarsel om tilstoppet trevlesi. Anbring maskinen på et plant og fast underlag for at sikre,. Sørg for, at der ikke sidder vasketøj fast mellem lågen og . Hvis der centrifu- geres, mens transportsikringen endnu sidder på, kan det medføre. Ved andre typer underlag må det forventes, at de står ustabilt og at lydniveauet . Tøm lommer og undersøg, at knapperne sidder fast. Overskrid aldrig de anførte mængder, der henviser til vægten på det tørre vasketøj: Robuste tekstiler: maks.


Hvis du indstiller Extra Quick-funktionen, anbefaler vi, at du mindsker. Kontrol af trevlesi og afløbspumpe, Rengøring af sæbeautomaten,. Jeg kan ikke lige umiddelbart finde nogen trevlesi? Rens trevlesi 1-gange om ugen.


Slangerne sidder på bagsiden, men der er ikke vådt bagved. Prøv at checke maskinens trevlesi, den er sikkert fyldt og skal renses. Den er enten skruet fast eller klipset på, så den skal lirkes af. På de fleste maskiner kan sæbeskuffen tages ud med et lille, fast ryk.


VEDLIGEHOLDELSE - RENGØRING KONTROL AF TREVLESI OG AFLØBSPUMPE RENGØRING. Skyd den fra dig, indtil den tager imod og sidder fast. Den frie ende af slangen må aldrig. Min vaskemaskine har vist ikke nogen trevlesi?


Bosch vaskemaskine: Trevlesi sidder fast! Filteret sidder fast og skal sandsynligvis skiftes helt - det må en fagperson vurdere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg