onsdag den 15. august 2018

Vinduesrobot

Se også vores store udvalg inden for liftudlejning. Winlet 3er markedets mest effektive vinduesrobot. Med løftekapacitet på op til 3kg kan den klare selv de mest komplekse opgaver på byggepladsen.

Den kan transportere og løfte alle. Med en af de nye vinduesrobotter på markedet kan du fremover lade stigen stå, når vinduerne skal pudses. Ja, du kan faktisk også lade både sæbevan . WiNlet 3– eN revolUtioNereNde NY måde At moNtere viNdUer På.

Da GMV Handling ønskede at udvikle en ny vinduesrobot, vidste man, at ikke kun funktionalitet, men også design var . Slip for at hænge ud af vinduet med denne robot vinduespudser fra Indream. Med Hobot WR-2vinduespudser robot fra Indream slipper du for selv at pudse dine vinduer. Se video med robotten og se hvordan en robot klare . Tænk på, at du som bruger har ansvar for, at vinduesrobotten anvendes. WinLet 3er en batteridrevet vinduesrobot med en løftekapacitet på 3kg. Rullende sokkel til fortælle sofa, Galten Bibliotek.


Med brugen af Winlet 5vinduesrobotten, kan du hurtigt og nemt forbedre sikkerheden på arbejdspladsen. Derfor kommer den nyligt høstede designpris som en kærkommen påskønnelse for års målrettet arbejde mod at udviklet en vinduesrobot, der .

Vores hovedaktivitet er udvikling, fremstilling og salg af hhv. Winlet selvkørende vinduesrobot og ErgoMover Gipsvogn, hvor eksportandelen de . Winlet vinduesrobot og ErgoMover Gipsvogn, hvor eksportandelen de seneste år er vokset betydeligt. Og så er det sådan set blot at sætte . DNgroup hjalp GMV opnå deres vision om en ny og bedre vinduesrobot. Den nye interface, produkt logo, markedsførings brochurer og ny produkt website blev . Den robuste vindues robot er en ny måde at installere vinduer på. Kan let omstilles til at løfte mange andre materialer end blot vinduer og glas.


Derudover producerer Lausø Service ApS ledningsnet til bl. Vinduespudserrobot til lodrette overflader. Til gengæld havde den tidligere ejer, Peter Dahl Rasmussen, udviklet et produkt - vinduesrobotten Winlet 2- som de to nye ejere så . Med WinLet 3vinduesrobot kan arbejdsmiljøet på arbejdspladsen forbedres. Hovedaktiviteten er fremstilling og salg af hhv.


Gipsplade løfter (max. meters plader).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg