tirsdag den 22. juli 2014

Brugt hedvandsrenser til salg

På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Køb og salg af nye og brugte højtryksrensere. Find nye og brugte højtryksrensere på Maskinbladet.

Buy used højtryksrensere for sale on Mascus UK. Browse the top UK højtryksrensere brands for sale including used Iveco, Schmidt, Holms højtryksrensere and . Vi sælger og opkøber brugte højtryksrensere. Når du køber en brugt højtryksrenser får .

Attraktive tilbud på landbrugsmaskiner af høj . Naturligvis til en meget attraktiv pris. Du kan jo lede efter en brugt KEW, det er gode maskiner. Har set lidt på de Neptune-modeller nilfisk-alto sælger, men de ligger ca. Hedvandsrenseren fra PrimusDanmark er med dieselvarmer og leveres inkl. Hos Hvalsø Maskinforretning har vi altid et stort udvalg af brugte havetraktorer, . Har du spørgsmål er du velkommen til at tage kontakt til os via vores kontaktformular her på siden.


En hedvandsrenser er en maskine, som anvender opvarmet højtryks-vand som rensemedie. De tre mest brugte dyseformer er:.

Stort udvalg af Kew til billige priser. Have, park, skov maskiner samt ATVer. Alle brugte bliver delvis adskilt, og renset med hedvandsrenser,klippeborde . En ejers, primært brugt privat. Højtryksrensere Nilfisk-ALTO KEW . Nielfisk Alto højtryksrenser brugt få timer. Vi har mange års erfaring med håndtering af brugte maskiner, køretøjer og materiel der . LEGOLAND strækker sig over et areal på mere end 140.


Udover at sælge til hele landet tilbyder vi også reparation af gulvvaskere mv. Kärchers HDS-maskiner er normalt den bedste rengøringsløsning for olie, fedt og proteiner - især når disse har dannet skorpe. Danmarks førende inden for køb og salg af brugte maskiner.


Desuden sælges en del brugte ledhejseporte fra HMK Bilcon. Kew 38a2v-hedvandsrenser defekt fået frost , Henvendelse til Ole på .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg