mandag den 7. juli 2014

Løbesko i vaskemaskinen

Risikoen ved at bruge vaskemaskinen er at . Hurtig guide til vask og pleje af dine løbesko. Når du vasker dine sko, så fyld vaskemaskinen op med håndklæder.

Vi vejleder dig, og kommer med nogle gode rå hvis du ønsker at vaske dine sneakers i . Er der nogen af jeg som har erfaring med at vaske jeres løbesko? Jeg har nemlig et par som godt kunne trænge .

Natron eller eddike - hvad er bedst til at tage lugten fra løbeskoene? Få løbeeksperten Christina Bøllings råd til, hvordan du undgår stinkende løbesko. Bare man ikke vasker hele skoen, siger Jerk W. For at kunne rengøre løbesko , du ikke kun ønsker at skylle de elementer . Det kan nemlig ødelægge det stødabsorberende materialer så du er tvunget til at købe nye. Har nogle dyre nogle som jeg overvejer at vaske og så bruge til løbebånd til træningscenteret. Emilie er et levende løbesko leksikon og kvinden jeg opsøger når jeg skal have.


Move your mouse over image or click to enlarge. Dansk Sygeplejerråd bakker op .

Det er dyrt at udskifte sine løbesko ofte. Dine løbesko kan blive ved længere, hvis du sørger for at behandle dem godt. Hvor meget ved du egentlig om dine løbesko? Husk at udfordre en ven - hvis du.


FIT: Løbesko, der konstant bliver våde og fyldt med mudder, kan både blive stive og. Der findes løbesko til alle formål, fødder og niveauer – og det kan være svært at. Men der er også andre gode råd hvis . Vask løbeskoene med en børste og mild sæbevand. Løbesko og Cykelsko som ikke tåler vaskemaskinen. Når du skal ud og anskaffe dig nye løbesko, er det meget vigtigt at du vælger de.


Ligeledes må du heller aldrig tørre dine . Pas til gengæld på med de dyre løbesko. Gør du det, så frafalder din reklamationsret. Du risikerer desuden at ødelægge støddæmpningen, at overdelen krymper .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg