torsdag den 17. juli 2014

Beklædning bag komfur

De er nemme at rengøre og beskytter væggene mod stænk og spil når du laver mad. Væggen mellem køkkenbordet og overskabene er et udsat område - især områderne over komfur og køkkenvask. Her er væggen bag vasken dækket af varme, grå metrofliser med.

Ved at placere vasken og komfuret lige midt på en køkken-ø, har du . Hun har bedt mig om hjælp og inspiration til væggen bag vask og kogeplade. Ovenfor er mosaikken Mistral anvendt som et spændende alternativ til en skænkplade bag komfuret. Er væggen ved komfuret blevet trist?

Vægpladen kan også vendes, hvis du bliver træt . Bag en brændeovn er en stenvæg ikke bare utrolig smuk, men virker også. Eller nogle med håndmalede motiver, evt. Hvis du har en murstensvæg fjern pudsen og giv de rå mursten en gang . Tidligere har der bare været almindeligt . Denne frise med Sommerfugle-mønsteret er velegnet bag et komfur eller en køkkenvask.


En stænkplade beskytter væggen mod stænk af mad og vand. De placeres bag komfurer eller . Beskytter for fedtstænk fra komfuret.

Vi har hvid væg og så en hvidmatteret glasplade bag komfuret. Q: Må jeg gemme min skorsten bag en beklædning? Glas-keramisk kogeplade med fingertouch betjening, samt vægpanel bag kogeplade. Pladen er en cementbaseret plade og er ubrændbar, og kan derfor anvendes som vægbeklædning bag brændeovne. Praktisk stænkplade til montering bag komfur.


Stænkplade 300x6mm firkantet rustfri stål. Det gamle komfur udskiftes, og det samme gælder øvrige “hvidevarer”. Materialer til beklædning af de nye indervægge leveres mandag.


Hvor høj skal min skorsten være? Må en skorsten gemmes bag en beklædning? Få spørgsmål og svar på de vigtigste ting lige her hos Skorstensfejerne på Fyn! Vi anbefaler hærdet glas til stænkplader, så termisk brud på glas undgås.


Brændeovne og pejse er ikke helt ufarlige. Så læs her, hvad der skal til, for at du kan hygge dig ved den levende ild gøre det trygt og sikkert. Hej alle sammen :o) Jeg skal snart igang med at sætte gipsplader op på et par af vore vægge. Bag brændeovnen vil jeg bruge stålskelet og .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg