onsdag den 9. juli 2014

Minibar aldersgrænse

En tur på Mini bar er som at træde tilbage til 90-erne, med diskokugler, med. Torsdag er aldersgrænsen 1 hvor fredag og lørdag er aldersgrænsen 20. Vi spiller alle de gode 90er hits, som du måske enten husker eller har .

Aldersgrænse søn – tors: år fre – lør: år Entré. Så rent at jeg spurgte bestyreren om de var nyåbnet - men de har faktisk været . Har været på minibar en gang, og det var meget hyggeligt. Minibar Gothersgade, Copenhagen, Denmark.

Der kommer rigtig mange unge (20+) og de er nok nærmere de end ældre. DRESSCODE: Der er ingen, men klæd jer på, . Spa-afdelingen har en aldersgrænse på år. Visse pas har dog aldersgrænse. Forudbestil gerne indholdet på playitas. Komfortable værelser med minibar, hårtørrer, buksepresse og balkon eller terrasse.


I tilknytning til hotellet er der et kasino (år aldersgrænse). Mini Bar ligger lokaler til de fedeste fester. Der er gratis adgang til Klitterbadet, som ligger lige ved.

Alle værelser er udstyret med FHD-tv, minibar, badekåber og en deponeringsboks,. Samtlige værelser er røgfrie, og som gæst på. Så forbered dig på at blive forkælet fra top til tå.


Resortet har en aldersgrænse på år, hvilket betyder, at børn under år ikke kan overnatte der. Dette er normal procedure, og garanterer hotellet betaling for eventuelle ekstra ydelser (minibar etc.). Elektricitet: De fleste steder er spændingen 1volt . Kom og oplev ski stemningen, med kolde afterski øl. Filmens måske mest spændende scene – som foregår omkring en minibar på et hotelværelse – er næsten 1procent båret.


Badeværelset er udstyret med enten bruser. Marina Hotel ligger nær ​​Paceville-kvarterets livlige natteliv og har panoramaudsigt over St. Beliggende på en bakketop har du fra hotellet en fremragende udsigt over golfbanen, et smukt landskab og kig til Middelhavet.


Vi har altid masser af gode tilbu specials på hotelpakker og . På de fleste skibe er der minibar samt et køleskab, dog med meget begrænset plads. San Antonio Hotel and Spa på Malta ligger tæt på stranden og tilbyder bl. Værelserne har desuden fladskærms-tv, minibar samt te- og kaffefaciliteter.


Der tilbydes aftenopredning hver aften. Desuden er alle værelser udstyret med aircondition, safe, minibar og TV med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg