fredag den 11. juli 2014

Køleskab termostat fejl

Se vores fejlsøgningsguide og find ud af, hvorfor dit køleskab ikke virker som det skal. Kontrollér at der er skruet op for termostaten. Find fejlsøgning på køleskabe her.

Få råd og vejledning til fejlsøgning på køleskabe – find årsagen og bliv klar til reparation af køleskabe. Hej Mit køleskab, et Bosch K2køler dårligt. Ret mig hvis jeg tager fejl - men termostaten tænder og slukker for kompressoren.


Hjælp mit køleskab køler en tid og så holder det op.

Gram Køleskab Starter ikke - Lav-det-selv. Underlig fejl på nyere køleskab - hvad kan det være? Men hvorfor går det nederste skab først?


Køleskabet lugter, larmer eller køler ikke nok - men hvad kan du selv gøre ved det? Jeg har netop købt et brugt Gram KF1køleskab, men det virker ikke helt. Nogen der har erfaring med denne type fejl? Brug en støvsuger til at rense ud spolerne nedenunder og på bagsiden af . Mindre hermetiske kompressorer.


Metallisk sammenføjning og værktøj.

Passer til både gamle og nye modeller. Jeg har læst et tidligere indlæg om et defekt køleskab, hvor det. Køb dine reservedele online på Quickparts.


Det er termostaten, der styrer kompressoren, som kan give svage klik, når termostaten slår til og . Hvis køleskabet slet ikke kører? Skyldes det ikke nogen af disse ting, kan termostaten være defekt. Det kan skyldes en defekt termostat. Fejl: Køleskabet køler IKKE ALT lys virker, samt displayet lyser også, men temp.


Enten det halvflad for freon eller også er din termostat defekt. Kontrolpanel,termostater og følere til køleskabe køl og fryseskabe, side by side og amerikaner skabe. I sommerferien sidste år holdt vores køleskab op med at virke på og 2volt. Start apparatet igen for at se, om fejlen er afhjulpet. Termostat på z: køleskab og lys er slukket.


Dette apparat er et automatisk køleskab eller et køleskab. Start skabet igen for at se, om fejlen er afhjulpet. Sluk for køleskabet, ud ved alt, lad det tø op, rengør og start igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg