fredag den 25. juli 2014

Wilfa icmc15 ismaskine opskrifter

Nu kan du få lækker hjemmelavet is på kun en time - og efterfølgende har du mulighed for at holde den. Klik her og find den bedste pris nu! Der medfølger et opskriftshæfte med mange spændende opskrifter til.


Du starter ganske enkelt me at finde en lækker opskrift på den is, som du gerne vil . Wilfa ICM-Cer en fuldautomatisk ismaskine med kompressor. Find din bedste opskrift på is frem af gemmerne, og kom ingredienserne direkte i . De fleste er simple at lave, især hvis man har en ismaskine til hjælp. Eksklusiv Wilfa ismaskine med kompressor - ICM-C15. Ismaskine, Wilfa Icm-c1 Rigtig god ismaskine. HURTIG MUMS - OPSKRIFTER TIL ALLE.


Du kan tilmed mikse mellem de forskellige opskrifter eller endda lave din helt egen opskrift på hjemmelavet is. Faktisk ismængde: liter is. Opskrift på yoghurtis med hindbær og nøddecrunch. Vanilje ICM-CIce Cream Maker pdf manual download. Jeg arbejder på lækre opskrifter til bloggen og jer.


Her scorer Wilfas ICM-Ctoppoint og indplacerer sig som sikker isvinder, og det er bestemt. Køb en Wilfa-ismaskine med kompressor her! Prøv at lave sorbet på maskinen – der er en verden til forskel på at køre sorbet .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg