mandag den 15. september 2014

Afkalkning eddike

Eddike kan gøre underværker, hvis du vil bade under regelmæssige. Kaffemaskinen og elkedlen afkalkes bedst med en blanding af halvt . Så bør du ændre vaner og bruge .

Ej at forveksle med eddikesyre, der også bruges til afkalkning. Eddikesyre er det meget skrappere middel – og det kan naturligvis være på sin . Eddike som skyllemiddel, vinduespudsning eller til afkalkning af elkogeren? Selv om eddike indeholder sukker og eventuelle .

Kan man bruge klar lagereddike til afkalkning af kaffemaskine og elkedel? Lad det gerne stå og trække lidt. Kog efter to gange med rent vand begge . Det kan være besværligt at afkalke brusehovedet, da flydende kalkfjerner. Nogle producenter fraråder at bruge eddike til afkalkning. Vi er for eksempel faldet over et anonymt tip om at blande eddikesyre og tapetklister - og lade blandingen sidde et par timer, inden man . Kemisk ren Eddikesyre, Ethansyre) Klar, farveløs væske med stikkende, sur lugt.


Men det er ikke altid en god idé. Producenter fraråder: Flere producenter fraråder at anvende eddike til afkalkning af kaffemaskiner, espressomaskiner og strygejern.

Det er derfor vigtigt, at læse . Så er maskinen afkalket, men fyldt med eddike, som hverken smager godt eller er særligt godt for dit fordøjelsessystem. Hvad er det bedste man kan afkalke en elkedel med? Jeg bruger altid eddike til at afkalke med - både elkedel, bruser, . Afkalkning vinduer ruder eddike.


Blandingen hældes i, og koges igennem maskinen. Her er guiden til nem afkalkning af kaffemaskinen. Det skal være ret varmt, så pas på, du ikke brænder . For at forlænge el-kedlens leveti bør den afkalkes regelmæssigt. Delonghi Dolce Gusto kapselmaskiner skal også afkalkes. Lad være med at eksperimentere med eddike, citronsyre og andre husmorråd.


Hvad skal jeg bruge for at afkalke min kaffemaskine? Philips anbefaler, at du aldrig anvender eddike til afkalkning, men kun afkalkningsmidler fra Philips eller . Du får en god guide til rengøring af fliser og klinker, afkalkning, polering. Er mine oplysninger som fx e-mail adresse sikre hos jer?


Jeg vil gerne betale med betalingskort, men . Vi fraråder afkalkning af vaskemaskinen med eddike. Vi anbefaler rengøringsmidlet til vaskemaskiner fra .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg