onsdag den 10. september 2014

Køletaske jem og fix

Køletaske på liter som kan foldes sammen. I jem fix har vi et godt udvalg af prisbilligt campingudstyr, som fx en billig sovepose, køletaske og -elementer, . Hold dig opdateret med de seneste nyheder og inspiration fra jem fix. A/S, Skomagervej 1 DK-71Vejle, . Køleboksen rummer liter; Kan tilsluttes 12V-stikken i bilen, så den er nem at have med på ture - kan også tilsluttes 2V-stik; Køler 12-15° under . Køletaske på liter som kan foldes sammen.


Smart sammenklappelig køletaske som fåes i farver. Køletaske på liter som kan foldes sammen. Lille sammenklappelig køletaske som fås i farver.


Lille praktisk køleboks på liter i plastik fra Curver; Plads til stk. Isoleret i top og bun og med håndtag der låser låget. Sammenlign priser og læs anmeldelser af Køletaske Camping. Sponsorerede links: Køleboks på liter til 12V/230V på jem fix . Sammenlign tilbud og priser på køletaske.


Læs mere om Jem Fix og find tilbud i tilbudsavis, Køletaske, l, 1 . Læs ugens tilbudsavis fra Jem på Tilbudsugen. Her kan du finde alle aktuelle tilbudsaviser online, søge efter tilbud og sammenligne priser. Foldbar - mm skumpolstring - lynlåse.


The offer can be purchased in jem fix at 19.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg