onsdag den 24. september 2014

Varmeplade høns

Vandautomater til høns og vildtfugle. Høns drikker rigtig meget vand . Muslingeskaller, stort indhold af kalk, nødvendigt supplement til æglæggende høns.

På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Til 2volt med 24V transformer, watt. Fodertrug, vandautomater, foderautomater til høns.


Tilbehør til høns og kyllinger - Hønsegården.

Slut med at bekymre sig om frost når hønsene skal have drikkevand. Jeg har ikke mulighed for at trække el til mit hønsehus, og så er det, jeg undrer mig: Findes der ikke batteridrevne varmeplader, som kan holde . Køb af varmeplader eller lignende hjælpemiddel27. Varmeplade til at holde hønsenes drikkevand frostfrit.


Frostfrit drikkevand om vinteren27. Du finder også diverse udstyr som rugemaskiner, varmeplader og meget mere. Praktisk og brugervenlig kyllingemoder. Kontakt sælger Peter Christensen.


Hos Plantorama finder du alt indenfor tilbehør til høns - både hønsehuse, foderautomater og vandtrug.

Se udvalget her eller besøg en af vores centre. Vi kender alle, når vandet hos hønsene fryser til om vinteren, og vi skal ud og banke isen ud af vandautomaten. Med en vandvarmer til høns kan du holde vandet . Logi-Goggi, Fuldfoder som hønsene elsker!


Køb foder, tilskud og tilbehør til høns og fjerkræ online hos Land og Fritid. Vi har lige købt en vandvarmer til vores høns. Det er en varmeplade, som lige netop holder hønsenes store vandbeholder frostfri. Bowle Vander Grøn med Ben til høns og fugle - især god til kyllinger, der vokser.


Med høns er den smarteste måde at fordre på absolut ved hjælp af et fodertårn, der selv doserer mad og drikke. Hvis du ønsker æg, vil du også få stor fordel af . Flyder oven på og forhindrer at skægget bliver vådt. Små dværgracer kan sagtens ligge på æg fra store høns, men så skal det være.


Elstein-pære eller ved varmeplade.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg