tirsdag den 2. september 2014

Rensning af strygejern

Sådan renser du nemt dit strygejern, hvis der er kommet vlieseline rester på det. Det er vigtigt at rengøre dit strygejern både indvendig og udvendig. Lene viser, hvordan du med lidt knofedt og en Prym rensestift kan rense dit strygejern, så det atter.

Jeg har prøvet flere ting som benzin, sprit, rengøringsmidler, . Spray på strygejernet for at løsne eventuelle belægninger og husk at stryge på en gammel klud eller et viskestykke, før du stryger den dyre . Undgå kalkpletter på tøjet ved strygning. Følg denne trin-for-trin guide til afkalkning og rengøring - strygejern bliver som nye med et par lette tricks.

Et dampstrygejern med almindeligt postevand er fantastisk til at glatte rynker på strygetøjet. Men almindeligt vandhanevand indeholder mere . Idag er stort set alle de strygejern, der sælges, dampstrygejern. Og den generation af dampstrygejern, vi har idag, bruger almindeligt postevand . Brug ikke Sterling Strygejernsrens på et koldt strygejern!


Tøm vandet fra dampstrygejernet, før det renses, og vær naturligvis forsigtig, når du håndterer det . Indsendt af:Knud Erik Andersen. Alt for ofte , strygejern er ikke på rette varme, niveau, når der anvendes på syntetiske stoffer. Kraftigere belægninger: Tænd strygejernet på laveste temperatur.

Jeg skal bruge et tips til hvordan man rengører et dampstrygejern. DET blev mit strygejern ikke glad for. Problemet er at der er blevet strøget med for høj varme, så på . Ja, øh, men hvor skal jeg ellers gå hen. Jeg har fået griset mit strygejern med vlieseline (ja, fjols, Lene) så nu klistrer strygejernet jo. Med denne rensestift er de nemme at fjerne.


Er der pletter på dit strygejerns strygesål? Stiften kan bruges til at alle strygejern. Køb dine reservedele online på Quickparts.


Vi har mange forskellige mærker og produkter, også Rensestift til strygejern, som passer til følgende mærker:. Den mest kendte og populære metode til rensning er baseret på . Bomuld: Stryg med let damp på retsiden med et varmt strygejern. Rens så strygesålen, mens strygejernet stadig er varmt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg