onsdag den 10. september 2014

Miljømærke tyskland køb i tyskland

Hop til Hvor køber man tyske miljømærker? Det vil principielt sige, at det gælder, indtil du køber ny bil eller bilen. Danskerne køber tyske miljømærkater for at kunne besøge de tyske byer uden at få ballade med myndighederne.

De tyske kommuner har fundet en ny indtægtskilde. Det er typisk billigere at bestille . FDM der kunne vi nemlig få en grøn . Herhjemme, kan du blandt andet købe miljømærket hos FDM og Applus Bilsyn – på deres .

Køb miljømærkaten inden du rejser til Tyskland! Du kan købe det tyske miljømærke online, bl. Køretøjer uden en miljømærkat må ikke passere miljøzonen. Anbring det nye miljømærke set indefra bilen til højre forneden på indersiden af forruden. Vi sælger miljømærker, så kom forbi og få det rette miljømærke med hjem.


Miljømærke til Tyskland kan købes hos bl. Går turen til Tyskland med bil er det en god ide at sikre sig et miljømærkat. Mange udbyder dette til overpris.


Nu hjælper Applus Bilsyn bilejere med at finde det korrekte miljømærke til deres bil.

Nu kan du købe det online på applusbilsyn. Her er en liste over tyske byer, hvor du skal have miljømærke. Rejser du til Tyskland med bil?


Obligatoriske lavudledningszoner gælder også for udlændinge. Livstidsgyldighed og gratis levering. I Tyskland har større byer indført miljøzoner, og flere byer planlægger p. Forøvrigt mener jeg bøden er Euro så måske bare tage chancen, at købe et.


Få et miljøzonemærke med på ferien. Disse kan du købe hos Bilsyn Stevns for 15- ved personlig fremmøde, eller 16- ved. Der stilles krav til bilens forureningsnorm inden udstedelse af miljømærke.


ODENSE: De odenseanske synshaller har op til sommerferien haft travlt med at udstede miljømærker. Ikke for at sikre Odense mod farlige . Bestil miljømærker til bilen før ferien og undgå bøder. Mærkatet kan du købe hos Brønderslev synshal for kl.


Flere tyske byer har indført krav om, at bilen skal have miljømærke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg