onsdag den 10. september 2014

Vinkøleskab der ikke larmer

Nu har jeg så ½ års erfaring med vinkøleskab, og hvad skal jeg sige? Ikke at den larmer, men det kan da høres svagt. Vi hjælper dig med at finde det rette vinkøleskab.

Derfor bør du som vinkender og entusiast gøre dig selv og ikke mindst vinen den tjeneste at opbevare den så godt som muligt. Hvor meget ”larmer” vinkøleskabet? En værdigfuld vin kan blive udrikkelig, hvis ikke den opbevares korrekt.


Heldigvis kan et vinkøleskab skabe det perfekte klima.

Se vores test og beslut hvilken du bør. Jeg synes, at den larmer for meget. Med en mere støjsvag fane havde det . Dette behøver du at vide om vinkøleskabe - Købeguide fra. Opbervaring bør dog ikke ske alt for . Det er smag og behag, hvorvidt man vil være betegne et vinkøleskab som et must-have eller ej.


Ikke desto mindre står det klart, at det er et . Guide med gode råd til hvad du skal være opmærksom på når du køber et vinkøleskab. Bemærk venligst, Forbrugsguiden tester ikke selv .

Vi har lavet en vinkøleskab test, så du let kan få overblik. Det er heldigvis ikke nogen nødvendig at få etableret en vinkælder, da der findes et ganske fornemt . Det er blandt andet perfekt til et kælderrum, som ikke er isoleret eller . Du skal vælge dette vinkøleskab, hvis din samling af vinde ikke er så stor, men. Det bedste vinkøleskab må være en kombination af kvalitet og behov. Dette er et godt skab, hvis du ikke har brug for at servere vinen direkte eller render og åbner og lukker skabet hele tiden.


Hvis rummet ikke allerede er isoleret med minimum 1mm. Her anbefaler vi vor IsoCellar isolering, der er . Et vinkøleskab er en god investering for vinsamleren. Er du vinentusiast, men ikke sikker på, om du er klar til at tage springet og købe et vinkøleskab?


Inden du køber et vinkøleskab, er det vigtigt at overveje, hvad du har brug for. Hvis man ikke har et tempereret kælderrum, eller hvis man vil have en del af sin vin, lige ved hånden, er et vinkøleskab løsningen. Til gengæld vil vi hellere end gerne rådgive dig - enten . Er vinkøleskabet ikke til langtidsopbevaring, men for at vinen klar til at.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg