tirsdag den 7. oktober 2014

Petit crabe heldragt

Kombiner med hat for maksimal beskyttelse. Til de allermindste er der heldragter med både . Petit Crabe heldragt - blue dolphin.

Klik her og find den bedste pris nu! Den har YKK lynlås, så den er nem at få af og på. Dragten er en fin støvet grøn med en hvid lynlås foran og en fisk applikeret på ryggen.


Badeheldragten har korte ærmer og ben.

Sammenlign priser Beskrivelse Anmeldelser. På fronten åbnes heldragten med en . PETIT CRABE - UV heldragt med lange ærmer og ben, YKK lynlås og stjerne applikation. Beskytter med UPF 50+ ➔ beskyttelse mod solens stråler – våd som tør.


Førsteklasses italiensk økotex . Fidusen havde en heldragt med lange ærmer og lange ben. Du finder både badetøj og UV dragter her. Du kan også handle med over 800. God support og garanti for en god handel. Petit-Crabe-mini-little-mini-heldragt-cherry-12-.


Smart og lækker heldragt med korte ærmer og ben, er UV beskyttende og åndbare. Hos PrisPiloten sætter vi de høje priser mat. Badetøjet er syet af italiensk åndbart, hurtig-tørrende Oeko-tex stof. Gör fynd bland damkläder, barnkläder, herrkläder och . Derfor sammenligner vi priser på danske webshops . UV Badetøj til børn Swimwear for kids.


Gjør et funn innenfor dameklær, barneklær, herreklær og design. Heldragt med knaplukning langs med den ene side og ned langs benet. MarMar New Born Heldragt - Off White. Flot Mouse grå UV heldragt med korte ærmet og ben. Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.


Bade heldragt og sol at fra petit crabe. Badedragt str 2-år og solhat str 0-år. Lange ermer og ben, som sikrer at barnet ikke blir solbrent der tøyet dekker.


Nogen der har erfaring med Petite Crabes uv badetøj? Har lige bestilt en heldragt til L, synes den så lækker ud - er vild med det enkle, . Långa ärmar och ben, som säkrar att barnet inte bränns av solen .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg