fredag den 17. oktober 2014

Salt opvaskemaskine symbol

Kontrollampe for påfyldning af filtersalt. Opvaskemaskinen starter efter den indstillede. Tips: Sådan vedligeholder du opvaskemaskinen.

Maskinen har et symbol for når den mangler salt og afspændingsmiddel. Vores opvaskemaskine siger til, når den mangler salt, afspænding, når filtre skal renses o. Jeg tror vi fylder afspænding på ca. Vi har en gram opvaskemaskine og pludselig er der begyndt at lyse en lampe å.

I følge Gram´s hjemmeside er solen et symbol for skyllemiddelindikator. Vandblødgøringssystemets ydeevne kan forværres med tiden. Hvis du vil have optimalt udbytte af din nye opvaskemaskine, anbefaler vi, at du læser. For at klargøre opvaskemaskinen til brug, sørg for, at.


Luk op for flere gæster Vores XXL opvaskemaskiner kan vaske helt op til kuverter med perfekt vaske- og tørreresultat, og ovenikøbet med A+++ i energiklasse . Lad aldrig lågen til opvaskemaskinen stå åben,. Når et program er valgt, lyser det pågældende symbol. Påfyldning af afspændingsmiddel”.


Bortskaffelse af en gammel opvaskemaskine.

Spærring af maskinen på grund af manglende salt. Få svar på dine spørgsmål om opvaskemaskine her. Start tømningen af opvaskemaskinen fra den nederste kurv for at undgå, at eventuelt vand drypper ned på servicet nedenunder. Sammenlign programsymbolerne over tabellen med symbolerne på frontpanelet. Første gang opvaskemaskinen anvendes, skal der ud over saltet tilføjes en . Maskinen alarmerer (bipper) og viser vandhane symbol efter opstart og.


Efter at have renset varmeveksler og magnetventiler (salt og afløb) . Indeholder affedter, afkalker, salt og deodorant. Afkalker til vaskemaskine og opvaskemaskine. For korrekt betjening og brug af opvaskemaskinen.


Der er anvendt følgende symboler i. Med særlige ølglasholdere og en kurv, som er designet til lange knive kan opvaskemaskinens hylder og kurve nemt tilpasses til at give plads til op til kuverter. Lækker Bosch Super Silence opvaskemaskine med vandforbrug på kun 9. Jeg ved det ihvertfald ikke er salt. Indikator for salt og afspænding.


Symbol baseret betjeningspanel. Er manualen, du søger efter ikke på denne side? Venligst lad os vide ved at bruge vores .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg