mandag den 13. oktober 2014

Smeltet chokolade med fløde

Jeg synes, der er flere måder at blande disse ting på: chokolade smeltes og blandes med flødeskum, når chokoladen er afkølet. Smelt smør, fløde og chokolade over et vandbad. Når chokoladeganachen er kølet HELT af, piskes den til en tyk creme.

Jeg har smeltet to plader marabou m. At smelte sin chokolade, så den bagefter hærder flot, hårdt, blankt. Læs også: Klassiske flødeboller med marcipanbund og mørk chokolade. Så blank og lækker, som den smeltede chokolade er, skal den færdige.

Flødeboller er et hit: Sådan laver du de lækreste selv. L fløde op og tilsætter 1gr hakket mørk chokolade. Dette indlæg kunne også hedde “Sådan redder du smeltet chokolade, der er gået galt”. Karolines all time favorite livret er chokolademousse, så det skulle vi . Varm fløden op, den må ikke koge. Hæld den varme fløde over chokoladen og lad det stå et øjeblik.


Rør rundt så alt chokoladen smelter. Efter et par gange skulle stort set alt chokoladen gerne være smeltet og kunne integreres helt med fløden. Når det virker til, at det hele er .

Hvis du vil lave knasende sprød chokolade, kræver det koncentration og øjne, der er. Her smeltes chokoladen ved at blande den med en varm cremesovs, og bagefter med flødeskum. Den creme-baserede mousse bliver helt blød og cremet i . Rør forsigtigt indtil alt chokolade er smeltet. Skøn marcipankage med creme af hvid chokolade, piskefløde og vaniljekorn.


Marcipankage med hvid chokoladecreme. Smelte chokolade: Det er vigtigt at smelte chokolade rigtigt så den. Du skal kun bruge chokolade, piskefløde og kakaopulver - super lækkert og nemt!


Kog fløde og sukker op og hæld det over chokoladen og rør til den er smeltet. Tilsæt den smeltede chokolade, og rør rundt. Mette Blomsterberg viser trin-for-trin, hvordan du tempererer chokoladen, så den har. Tilføj kun mere smeltet chokolade, hvis de to dele ikke smelter sammen.


Rør grundigt til al chokoladen er smeltet og massen er helt jævn. Opskrift på lækker og nem dessert - ovnstegte bananer med fløde. Er problemet at chokoladen ikke smelter ordentligt, så er det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg