tirsdag den 12. maj 2015

Georg jensen bernadotte termokande

Klik her og find den bedste pris nu! Kan sendes som forsikret pakke til kr. Den er simpelthen ikke god nok til at holde temperaturen det kogende van der bliver hældt . Det originale design var til en almindelig kande. Materiale: Krombelagt stål med . Populære produkter fra Termokander: Alfi Eco Frost termokande, . Georg Jensen - Serveringskande - Termokande. Denne BERNADOTTE termokande fra Georg Jensen er baseret på et klassisk design fra 1938.


Som termokande, er Bernadotte både praktisk og funktionel . Georg Jensen Bernadotte Termokande 1L er designet af Prins Sigvard Bernadotte, søn af den svenske konge Gustav VI, og stammer helt tilbage fra 1938. Bernadotte Termokande, Georg Jensen. BERNADOTTE Termokande er baseret på et design fra 193 som termokande er den praktisk i den moderne hverdag. Den ikoniske Bernadotte termokande i stål, kan indeholde liter.


I 19designede Sigvard Bernadotte en elegant mælkekande i sterling sølv med et unikt design, som gav inspirationen til en ny termokande. Hvis du gerne vil servere kaffe og te med stil, der er ingen tvivl om, at du bør kigge nærmere på Georg Jensen Bernadotte termokanden og ikke . Smuk og elegant Georg Jensen Bernadotte termokande. Termokanden kan rumme liter og den kan opbevare væsker ved grader i op til timer.


I 19skabte Jarl Sigvard Bernadotte, onklen til den danske dronning, en elegant sølvkande i et unikt design. Sølvkanden er blevet relanceret af Georg Jensen . Oprindeligt var Bernadotte termokande designet som en kande - og blev sidenhen en termokande i den originale form - unik kombination, hvor gammelt møder . Georg Jensen termokande Bernadotte. Georg Jensen Bernadotte Termokande.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg