mandag den 25. maj 2015

Varm chokolade dispenser

Denne varme chokolade dispenser fra GBG (model Chocolady) har et Bain-Marie system samt en omrøringsfunktion. Produktet er lavet af plastik, og selve . Denne dispenser til varm chokolade fra Brinzy Select (model Delice) har et fænomenalt omrørings system.

Dette produkt har en plastik ramme, og beholderen er . Den traditionelle måde at servere varm chokolade på. Bord dispenser til varm chokolade. Meny blomst Kaffe, varme drikke og tilbehør.

Server lækker varm chokolade til dine kunder fra denne røremaskine, der holder en stabil temperatur hele dagen, og sørger for den bedste smag. Stort udvalg af Kaffe Dispenser til billige priser. Alm kaffe, cappuccino, latte, varm mælk, mælkeskum, varmt vand.


Den ultimative hyggedrik, serveret med masser af iskold flødeskum. Varm mælken op til lige under kogepunktet med . Tilsæt den hakkede chokolade, og rør rundt indtil den er opløst. Men varm chokolade lindrer - næsten - alle sorger. Fontænen holder nu chokoladen varm og flydende samtidig me at den bliver pumpet . Denne chokolade dispenser er også ideel til toppings og til at forberede .

Smoothie dispenseren er nem at betjene og du får naturligvis vejledning . Der er flere anvendelser for en varmt vand dispenser, som alle spare ti energi. Alt inden for kontorartikler, kontormaskiner, papir, clips, karton, pap, emballage, labelprint. Takket være den praktiske et-tryk betjening er det en virkelig simpel og fuldautomatisk proces at tilberede varme drikke. Automatisk rengørings- og afkalknings . En insinkerator dispenser giver varmt vand på din køkkenvask på en.


Topping dispenser til chokolade, caramel, jordbær sauce, med eller uden varme. Med det let brugervenligt touch-screen system kan den bruges til servering af koldt vand uden eller med brus eller varmt vand og til den enkelte kop te eller . Her gælder det blandt andet den kendte varme chokolade, som alle får lyst til så snart vintermånederne nærmer sig og kulden begynder at indfinde sig. Kontakt nutommers berøringsskærm drikkeautomat med instant kaffe og te og mælk og varm chokolade med annoncespiller Professionel salgsautomat med . Chokolade Luksus Kakaopulver koncentreret - kg. JM-DISPENSER XPRESS JM-DISPENSER . Varmt vand kan bruges ikke kun til tilberedning af drikkevarer som kaffe, te og varm chokolade, men også hurtig tilberedning af nudler, pasta, ris, saucer, korn, . Samtidig kan maskinen lave varmt vand til te og andre varme drikke.


Du ved det er en Dualit kedel, fordi den holder og fordi der er tænkt over et stilrent look.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg