tirsdag den 26. maj 2015

Rensestift til strygejern

Køb dine reservedele online på Quickparts. Nem og enkel måde at rense strygejernet på. Rensestift til strygejern fra Prym.

Bemærk, at rensestiften afgiver en smule lugt, når den anvendes. Prisgaranti på hele sortimentet. Letter strygningen og giver et bedre resultat.


Med rensestiften til strygesåler kan du nemt fjerne pletter fra strygesålen og få strygejernet til at se ud som nyt igen.

Du skal blot påføre rensestiften på den varme . Køb dem online, direkte hos Philips eller hos én af vores forhandlere. Prym iron cleaner - rense stift til strygejern. Fjerner snavs og kalkaflejringer. Prym rensestift der renser et hvert strygejern.


Er der pletter på dit strygejerns strygesål? Med denne rensestift er de nemme at fjerne. Stiften kan bruges til at alle strygejern. Effektiv metode til rensning af strygejernet.

Sammenlign priser og læs anmeldelser af strygejern boligtilbehør. Strygejernet indstilles på ul gnid stiften mod strygejernssålen og tør derefter af med en fugtig klud. Resultatet bliver et blankt jern, som . Få dit strygejern renset så det igen er ren og ikke efterlader smus på dit patchworkstof.


Vær med fra starten tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du først besked om alle de gode tilbud og alt hvad der er af nyheder. De fleste nyere strygejern kan endda bruge vand direkte fra hanen, . Universalrensestift til at fjerne grove aflejringer fra strygejernets sål. Kør rensestiften hen over strygejernets sål . Må kun bruges til strygejern med jern-sål, og ikke til teflon-såler. Skal påsmøres når jernet er varmt, . Ingen gebyr på kreditkort TrustpilotTrustpilot. Dampstrygejern Azur Performer Plus.


Tefal dampstrygejern Aquaspeed Ultracord. I hvidevarebutikerne, kan man købe en rensedims til strygejern. Ellers kan man købe sådan en rensestift, som man bare stryger over den . Idag er stort set alle de strygejern, der . Velkommen til vores detailkatalog.


Her kan du hurtigt bladre dig igennem alle vores mange standardvarer. Finder du ikke det du leder efter kan du prøve at .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg