fredag den 29. maj 2015

Lg tørretumbler fejl

UE Balancefejl (ubalance under centrifugering). OE Udtømningsfejl FE Niveaufejl . Du er på den side, hvor du kan finde alle LG Tørretumblere.

Er manualen, du søger efter ikke på denne side? Venligst lad os vide ved at bruge vores Anmod om . Fejlen er fundet og enheden er repararet. LG Varmepumpe Tørretumbler bruger mindre energi end tradi- tionelle tørretumblere.

Det kan forårsage elektrisk stø bran fejlfunktion eller deformation. Med LG Eco hybridtørretumbler kan du selv vælge imellem meget hurtig. Fejlsøgningen giver nøjagtige oplysninger, og det vil være nemt at . Supertørretumbler men med een graverende fejl. Sammenlign priser og læs anmeldelser af LG Tørretumblere.


Giv os feedback eller rapportér fejl. LG giver dig noget at vælge imellem, når du har brug for ny tørretumbler. Denne LG tørretumbler er udstyret med en funktion som hedder Smart Diagnosis. Dette gør, at hvis der opstår fejl på tørretumbleren, så er .

Dette er generelle fejlkoder og kan afvige fra model til model. Jeg har en ASKO VØLUND tørretumbler som er begyndt at slå fra ved over. Vi tilbyder prismatch og er din lokale. Så kan det være, du blot skal slå en lille sikring til igen. LG vaskemaskine med indbygget øko-tørretumbler med turbo-funktion, når du har.


Her kan du se de spørgsmål vores brugere typisk har til ServiceChefen. Hvis du har et spørgsmål, du gerne vil have svar på her og nu, kan . På en tørretumbler med aftræk er aftrækskanalen blokeret Hvis aftræksslangen er blokeret af snavs eller der er opstået knæk, kan den fugtige luft ikke passere. Energiforbruget er lavt, den formår at . Har for nogle dage siden købt denne LG hybrid tørretumbler. Disse LG køleskab fejlkoder ofte har ret almindelige årsager , som let kan afhjælpes af brugeren. Nogle gange en LG køleskab vises en fejlkode på FF.


Med LGs vaskemaskine, som har integreret tørretumbler, kan du både vaske og tørre dit vasketøj uden afbrydelse. Er der fejl på denne produktside? Besøg vores hjemmeside for flere oplysninger om tørretumbler fejlsøgning, vedligeholdelse m. Målet med holdbarhedstesten er at undersøge hvilke alvorlige fejl . And of course the warranty period was .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg