tirsdag den 12. maj 2015

Varmepude til hænder

En håndvarmer pakke fra Thermopads serie af luftaktiverede varmepuder. Ideel til opvarmning af luffer, støvler, hænder, nakke mv. De giver dig også en transportabel varmeterapi, hvis du er forkølet, har ømme hænder, håndled eller fingre som følge af dårligt blodomløb eller .

Jeg har kronisk kolde hænder og fødder. Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Et omgående opvarmningsomslag til hurtig opvarmning af hænder. Der kræves ikke brug af mikrobølgeovn eller van du skal blot knække den indvendige .

Praktisk og fleksibel varmepude. Indholdet kan varmes op til en temperatur på 52 . Matas har produkter til afkøling som spray, gel og isposer og til opvarmning som varmepuder, så du kan behandle rigtig og hurtig - Find det rette produkt her. Lille genanvendelig varmepude, som er rigtig god til at opvarme kolde fingre og hænder. Puden indeholder en miljø opløsning af kogesalt (natriumacetat, NaAc) . Skal du på skiferie, så har OBH den helt perfekte varmepude til dig, der let fryser om hænderne.


OBHs håndvarmere kan genbruges, hvilket vil sige, at du blot . Hvordan hjælper vi så de små med det. Viivaa tilbyder nu et bredt udvalg af varmepuder, .

Siden Bente Klarlund skrev om at holde kolde hænder varme er de gode. Giv dine isklumper kamp til stregen . Og grunden til den store isolering skyldes et ordentligt lag Primaloft, gedeskind og indbyggede lommer til varmepuder, så du snildt kan holde . Få gelpuder og gelposer til køle- og varmebehandling leveret lige til døren. Klik ind på Webapoteket og køb gelpuder og gelposer til køle- og varmebehandling. Kan give varme til kolde hænder eller lægges på områder med muskelsmerte. Knæk metallet og se puden blive varm.


Jeg kunne virkelig godt bruge en varmepude lige nu! Få gode tips fra vores Rådgivning. De gør ondt og prikker hele tiden. Jeg sidder ofte med en varmepude og . Hvedevarmepuden “Axet” Puden der giver varme til krop og sjæl. Her får du vores populære varmepude til mikroovnen, som nemt og hurtigt.


Varmepude til mikroovn, 14xcm.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg