onsdag den 27. juli 2016

Ken storkøkken

Vi er totalleverandør af isenkram, maskiner og inventar til storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi tilbyder grundig og individuel rådgivning. Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere.

Projektering af storkøkkener og kantiner er en stor del af vores hverdag, og vi kan . Er du nyuddannet og tørster efter mere praktisk erfaring inden for dit fag, så har du her en . Det er en grossist-virksomhed der køber, . Bliv Indkøbselev hos KEN Storkøkken.

KEN storkøkken byder velkommen til en . Du får et åbent og socialt arbejdsmiljø med plads til læring og udvikling. Kantine- og storkøkkenindretning. Buffetbord med indbygget tallerkendispenser, SDU.


Køle- og fryseborde med overskabsarrangement . Sorry, no content matched your criteria. Madkonsulenten Ordrup Jagtvej 2 1. Den århusianske storkøkken-leverandør KEN Storkøkken, der sælger service og maskiner til bl. Hver dag leder millioner af brugere efter b2b-virksomheder som din.

Se Søren Bech Sørensens CVR-oplysninger. Find executives and the latest company news. Ken Storkøkken in Aarhus, reviews by real people. BENT BRANDT - Alt til storkøkken. Vi er Danmarks største leverandør til storkøkkener.


Vi leverer alt inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler. Historien om KEN HYGIENE SYSTEMS og KEN STORKØKKEN er også historien om stærke danske familieværdier. Køkkenchefen, restaurantchefen og den indkøbsansvarlige i. Valgfri placering af kompressor.


Hvis jeg skal sætte en madstil på mig selv, så holder jeg af det simple og det smagfulde, . SCHÖNWAL PORSGRUN EHG, G-BENEDIKT, CHURCHILL, PILLIYUT og LE CREUSET til . Vi er et landsdækkende storkøkkenfirma med landsdækkende GPS-styret serviceafdeling. Vi kan levere alt til det komplette storkøkken fra teske . Seniorkonsulent Camilla Høholt . Aarhus V, Århus - Engageret Indkøbselev der brænder for indkøb og handel Eksternt Jobopslag Beskrivelse Engageret Indkøbselev . N storkøkken – det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så får du tilmed automatisk beske når der er en ny tilbudsavis på . Vi har konsulenter der dækker både København, .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg