onsdag den 23. november 2016

Ovn symboler betydning

Symbolerne er ikke altid lige logiske, så vi har lavet en miniguide til. Den ovnfunktion, de fleste kender og bruger, er formentlig den helt . Opnå det gode bagværk, med den rigtige indstilling på ovnen.

Ovnguide Se her, hvilke programmer du kan bruge til hvad! Erik Oestergaard - Opskrifter - Danish - Ovne. Funktionsknappen på en el-ovn kan for eksempel have følgende indstillinger og symboler:.


Kan ikke gennemskue hvad de tegnene på min ovn betyder.

Plejer bare at dreje ovnen ned på . ECO: Eco indstilling er en hurtig forvarmning funktion, som kombinerer grill, ventilator og det nederste varme element til at opnå optimal energieffektivitet. Så tænkte på om der ikk var en venlig sjæl der muligvis haved et link til en oversigt at symboler på en ovn. Jeg har det med at glemme ting. Min kæreste ved ikke om hans ovn er en alm ovn eller varmlufts, er der en måde man kan se forskel?


SYMBOLET PÅ PRODUKTET, BRUGERVEJLEDNINGEN ELLER EMBALLAGEN. Gryder, kogezoner, ovn og bliver meget varme ved brug og et stykke tid efter, at der er slukket for kogezoner. IKEA ovn, også de små detaljer som knopper og greb.


Tjek symbolerne ved siden af mikroovnene, og find.

De fleste nyere ovne har overvarme, undervarme, varmluftsfunktion og grill. Nogle har også ekstrafunktioner som langtidsstegning, . Læs venligst brugs- og monteringsanvisningen inden opstilling, installa- tion og. Betydning af de tegn, til ovnen drift. Drejekontakten, som er tilvejebragt for driften af ​​ovnen, har også en række symboler på denne altid vise . Rengøring af ovnen med aqua clean-funktionen.


Find manualer til netop dit produkt her. Find brugervejledninger til dine VOSS-Electrolux produkter. Og hva gjør du når oppskriften er beregnet for vanlig ovn, og du har varmluft.


Her har vi samlet våre beste tips, slik at du får mest . Gør dig fortrolig med din nye ovn og de forskellige betjeningsfunktioner i. Og vi viser Dem trin for trin, hvordan De foretager indstillingerne. I ovnen må der kun benyttes ovn- faste fade. Kontrollér at der er slukket for komfuret, når det ikke bruges. Basis ovn med enkel og betjeningsvenlige drejeknapper og stort ovnrum med ægte varmluft. Whirlpool fremstiller hvidevarer, så du kan mærke forskellen!


Alt lige fra vaskemaskiner til tørretumblere, ovne til køleskabe og emhætter til kaffemaskiner. Skifter den keramiske overflade farve, har det ikke betydning for den keramiske. W Tag stikket ud af kontakten, før ovnpæren skiftes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg