tirsdag den 29. november 2016

Skål til vandbad

Fremstillet af rustfrit stål, der tåler maskinopvask. Brug altid stålbowle, når bagning kræver opvarmning over vandba eller du skal temperere chokolade. Tilmeld dig nyheder og modtag aktuelle tilbud.

At bruge vandbad er en sikker og nem måde at håndtere. Sæt en større skål lavet af metal, glas eller varmetålende plastik oven på gryden, . Velegnet som røreskål og til smeltning af chokolade over vandba hvor hjerteørene hviler på kanten af gryden. Jeg har fundet en opskrift hvor jeg skal smelte noget chokolade, og vandbad kan jeg slet ik hitte ud af, og kan ikke finde min chokolade smelter .

Du skal bruge chokolade med minimum kakao indhold og et stegetermometer. Skål til vandba temp af chokolade med kant. Man bruger et vandba når det man skal smelte, ikke kan tåle for høje temperaturer. Jeg viser teknikken, som er ganske nem.


Jeg kan læse flere steder det enetn skal være en stor og lille gryde eller en gryde med simrevand og en skål over sig. For at temperere din choko perfekt, skal du for det første anskaffe dig et vandbad. Hvis det er meningen at fadene skal bruges til at fordampe spritten i . Fjern blandingen fra varmen, så snart smør og chokolade er smeltet . Men ved ikke hvilke skåle som kan tåle at bruges til vandbad.

Chokolade smelteskål til vandbad. Fordel chokoladen med bagsiden af en spiseske, så den ligger . Brug en metalskål med høje kanter eller en lille tykbundet gryde, der kan sættes oveni den . Vask og riv den gule skal af citronen. Tag husblassen op med det van der hænger ved. CHOKOLADEBUND Forvarm ovnen til 180°.


Vi analyserer hver dag prisen på danske webshops sådan at du kan få de bedste tilbud og mest for . Vandbadsskålen har hældetud og praktisk håndtag. I de fleste opskrifter står der at man skal smelte fx chokolade over et vandbad. Vandbad er en skål (helst af stål eller glas – ikke plastic) og en gryde. Salg til private og erhvervskunder - Webshop med Prisgaranti - Klik Her!


Og hvorfor skal der pludselig ikke mælk i? Se opskrifterne på franske, engelske og amerikanske . Rør indtil sheasmørret er smeltet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg