torsdag den 17. november 2016

Ekstra smal selepude

Vi har tre børn og de kan liiige være på bagsædet. Nogen der ved hvor man kan købe en sådan? Hej Babysam - vi leder efter en ekstra smal selepude.

Læs vores test af den smarte oppustelige selepude som er super praktisk til. Jeg forestiller mig, at den store kan sidde på selepude, den mellemste i. Hvad skal du vælge – selepude eller autostol med ryglæn? Kender du til nogle ekstra høje selepuder?

Sååå står du og mangler en ekstra autostol, så har vi en der kan købes. Komfortabel selepude med aftagelig betræk. Du kan overveje at købe et ekstrasæde til baggagerummet (pers.) . Selepude (nok den fra Cybex) ved siden af og en voksen på den anden side. SW er der masser af muligheder her. Til forskel fra en selepude har en selestol også indbygget ryglæn og.


Smal selestol, der er velegnet til mindre biler, ryglæn kan hældes til hvilestilling . Selepude, op til kg , andet mærke, Brugt som ekstra selepude. Forstå forskellen på 5-punktssele- og selepudesystemer - og hvorfor vi hos Britax kun anvender.

Yder den ekstra god beskyttelse af hoved og nakke? Problemet kan selvfølgelig løses med en alm. Et smalt menneske imellem dem kan man også.


Så vi tog ud og kikke på autostole og kikke efter nogle som var smalle. Forkert tilslutning og montering af ekstraudstyr kan påvirke. En slidindikator er en smal forhøjning på tværs.


Populær tagboks med god plads til ekstra bagage. Nem Power-Click montering som passer alle typer tværgående tagbøjler. Læs mere om Thule Motion XT M . Vi har fremragende anmeldelser på Trustpilot og er en E-mærket webshop. Men den ældste kan vel sidde på en selepude? Altså der går jo lidt inden at der vil komme en ekstra en til.


En selepude beskytter kun barnet ”mod” selen, som kan sidde forkert over barnets hals, hvis barnet ikke får den ekstra højde fra puden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg