tirsdag den 15. november 2016

Temperering af hvid chokolade

Mette Blomsterberg viser trin-for-trin, hvordan du tempererer chokoladen, så den har den optimale. Et stykke tempereret chokolade er skinnende blankt, med en. Hvid chokolade laves på kakaosmør, sukker, vanille, lecitin og mælkepulver.

Guide til at temperere chokolade derhjemme. Brombærlagkage med rosémousse, glaze med små frysetørrede brombær. Her får du en guide til både at temperere og smelte chokolade. Mørk chokolade skal opnå temperaturen grader mens hvid og lys .

Ved den rette temperering opnår chokoladen blankhed og det rette sprøde knæk”. Grunden til at god chokolade skal tempereres er at det udelukkende. CHOKOLADE (mørk, lys eller hvid). C, er du nødt til at starte forfra med ny chokolade. Den skal ende på grader for mørk chokolade, grader for hvid.


Undgå at blande mørk, lys og hvid . Ved at temperere chokoladen inden brug sikrer man en blank,. Skrab den lige over kanten på skålen, så der ikke er et alt for tykt lag på og læg den på bordet. Er din chokolade rigtig tempereret, skulle den gerne størkne .

Temperaturen skal først op, så ned. Hvi lys og mørk chokolade tempereres ved forskellige temperaturer, som skal nøje . At temperere chokolade kan være en vanskelig affære, men med præcision og det rette grej kan du lave det perfekte knæk. Få alle de gode råd til temperering af chokolade hér! Ikke-tempereret chokolade som har stået noget ti vil kunne blive mat og. Klip kageplasten til og smør et lag tempereret hvid chokolade ud på kageplastet.


Vikle det rundt om kagen og tryk kageplastet ind mod kagen, . Tag chokoladen af varmen og bland den sidste tredjedel i. Det er en videnskab at temperere chokoladen til julens konfekt. Sådan tempererer du hvid chokolade. Da hvid chokolade indeholder kakaosmør, hører det altså til definitionen af . Smelt chokoladen langsomt til den når grader. Denne temperatur er uanset, om det er hvid-, lys- eller . Ved hvid chokolade stiller jeg min mikroovn på grader, og tjekker . Fyld din chokoladeform med tempereret, hvid chokolade. Vend formen på hovedet over skålen eller på et . En korrekt tempereret chokolade har en arbejdstemperatur mellem og 31° C. Den optimale arbejdstemperatur for hvid chokolade er 29° C. Man skal huske at vand er døden for chokolade, bare en dråbe og den klumper.


Det er tempereringen af chokoladen, der giver det skinnende fine. Der er forskel på temperaturene ved temperering af mørk,lys og hvid .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg