onsdag den 16. november 2016

Golfbil pris

Stort udvalg af Golfbil til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Gode tilbud og billige priser på Golfbil som både nyt og brugt til salg på DBA.

Bliv klar til golfturen med en lækker golfbil til dig og dit udstyr. Må laste 2kg, leveres med ladeapparat. MULIGHED FOR KØB ER EN LEASINGAFTALE OVER MDR.

Danmarks bedste tilbu find den rigtige golfbil pris, samt masser af andre gode tilbud lige her! E-Z-Go er et af de førende mærker af golfbiler. Husk at vi har prismatch på vores elektriske golfvogne, så finder du det billigere andet ste så matcher vi prisen. Elektrisk golfvogn – batterityper Når du skal . Du er her: Home Golf Golfpriser Garia Golfbiler. I Danmark findes der til dato kun én anden type el-golfbil med nummerplader – til en pris, der er mere end dobbelt så høj.


Luksus fra Mercedes-Benz kan erhverves til priser fra 1. Adgang til at have én gæst med pr runde til halv pris. Leje af golfbil (efterfølgende huller), kr 150.

Greenfee Junior (under år), huls bane, Halv pris på Open Course. Lej en golfbil hos Aarøs Perle og tag en tur rundt på øen, nyd naturen og se øens. Vi tilbyder udlejning af golfvogne. Klik her og find den bedste pris nu! Blybatteri volt 24Ah til golfvogn.


I nødstilfælde kan der ringes på tlf. Eksprestillæg 50- på ordrer . Den nye, dansk designede golfbil fra Garia er verdens mest luksuriøse og kan . Gæster der spiller sammen med medlem fra Kalundborg: Samme pris som. Dermed kan du spille en golfrunde i . Send en mail og få en bindende pris! Randers Golf Klub udlejer golfbiler der bestilles sammen med startiden på Golfbox. VI leverer kun batterier af høj kvalitet fra Trojan specielt egnet til golfbiler.


Pris på fragt bliver beregnet når varerne er pakket. Pris for huller: 3SEK Pris for huller: 4SEK. Ved fremvisning af lægeattest kan golfbil lejes for 2SEK for 18 . Nøglebrik (adgang bagskab og omklædning), Kr.


Vi kan tilbyde yderst konkurrencedygtige priser på alle batterier til golfbiler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg