onsdag den 9. november 2016

Punkt1 bornholm

Vi bruger cookies til at tilpasse indhold og budskaber, men også til statistik og målrettet markedsføring fra os selv samt fra 3. Nu er der meget at spare på at købe rigtigt. Har du brug for hjælp eller gode råd? Salg af elektronik samt hvidevarer til hjemmet. Vi hjælper også med installation af TV, Radio. Telefonnøgle til din installatør og leverandør på Bornholm.


Vores autoriserede teknikere og installatører udfører alle reparations- og installationsarbejder. Nexø på Bornholm har fra og med mandag fået en ny Punkt1-butik, hvor der forhandles hvidevarer. Militærrådgiver: Lad Maersk sejle gær hvis russerne afskærer Bornholm.


Politiet kan ved de lejligheder, der er omfattet af punkt tillade, at en person, der har alkoholbevilling, enten alene eller sammen med en person, der er fyldt 21 . HELE BORNHOLMS EGEN FAGMESSE 22. ServiceRingen, Snehvide og Elkøb. Reservedele til punktLunderskov - Reservedele til punktbehøver ikke at. Her kan du komme ind og få rådgivning, så du kan føle dig tryg, når du skal købe hvidevarer og el-apparater.


Punkter Danmarks største hvidevarekæde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg