tirsdag den 15. november 2016

Gram opvaskemaskine symboler

Har du brug for at finde en manual til dit GRAM produkt? Søgefeltet giver dig mulighed for at finde manualer for nye og gamle produkter. Advarsel mod farlige situationer med hensyn til liv- og ejendomsskader.

Symbolet på produktet, brugervejledningen eller. Under opvaskeprocessen lyser henholdsvis vask- og tørring-symboler. Vi har en gram opvaskemaskine og pludselig er der begyndt at lyse.


I følge Gram´s hjemmeside er solen et symbol for skyllemiddelindikator.

En opvaskemaskine har et program bestående af: 1. Nedenstående er vist eksempler på anvendte symboler. Brug for en ny brugsanvisning til dit Gram hårde hvidevare produkt? Vi kan hjælpe dig med at finde din nye Gram brugsanvisning. Hvis du vil have optimalt udbytte af din nye opvaskemaskine, anbefaler vi, at.


Vælg tid (til programmet Tidspro- gram). Til den travle familie er opvaskemaskinen et must – nogen har ligefrem to! Du kan finde gram opvaskemaskine symboler her.


Få svar på dine spørgsmål om opvaskemaskine her.

Symbolerne til hurtig opvarmning kan variere en del. Jeg har en gammel opvaskemaskine, den tager ikke vand in jeg kan. Gram opvaskemaskine købes hos Elgiganten. Opbevar altid brugervejledningen sammen med opvaskemaskinen, og lad den følge me hvis du flytter. Ved tidsforsinket vask – når symbolet „00:00” vises, trykkes igen på Start- . Bortskaffelse af en gammel opvaskemaskine.


Henvisninger kendetegnet med disse symboler indeholder. ActiveWater opvaskemaskine med super 60°C program og TFT display: et perfekt vaske og tørreresultat. Gram lancerer nye indbygningsovne med I-COOK timer, der gør det legende let at. Så nemt kan det være at skifte.


Denne opvaskemaskine er beregnet til brug i. Når et program er valgt, lyser det pågældende symbol. Danmarks største hvidevarekæde. Hvis dette symbol er tændt er ikke alle HACCP alarmer blevet vist. SuperSilence: lydniveau dB med ekstra stille kun dB. Glas 40°C progravasker og tørrer glas . Stort udvalg af Gram Om - Fyn til billige priser.


Ekstremt flotte skarpe graveringer og symboler! Gram glaskeramisk kogeplade, Virker som den skal. Bosch opvaskemaskine, Bosch opvaskemaskine.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg