fredag den 23. december 2016

Robot firma odense

Flere af Odenses robot-firmaer stormer frem. Senest er virksomheden Universal Robots, med blot år på bagen, blevet solgt for milliarder . Vores kunde er en virksomhed inden for robotautomation og styringer.

Blue Ocean Robotics er en passioneret iværksætter-virksomhed inden for. Innovation, fremtidsvisioner og velfærdsteknologi indtog Odense . Det lille robot-firma On Robot har fået et stærkt hold af investorer og. Derfor har Odense Robotics nu lanceret en Job Bank, hvor kandidater kan få et samlet overblik over de opslåede job, der findes blandt klyngen .

Odense er blevet en magnet for virksomheder, som vil være en del af. Det sønderjyske firma Hannemann Engineering ApS er rykket til Fyn . Dansk robotfirma solgt for knap to milliarder. Odenseansk robotfirma solgt for en kvart milliard. Robot Nordic er en automatiseringsvirksomhe der hjælper din produktionsvirksomhed til at blive mere effektiv, både kvalitets- og produktionsmæssigt. I det nordjyske har Lasse Thomsen med sit firma LT Automation udviklet en robot, som kan hjælpe ældre.


Studiet vil udfordre dig – det kræver . Endnu en ny virksomhed springer ud af robotforskningen på Syddansk Universitet. Den henvender sig især til mindre virksomheder og tilbyder .

We are the lead partner to create and commercialize robots for end-users, partners and robotic communities worldwide. Der er tre helt konkrete eksempler på det arbejde, som Odense Robotics og. Kontaktinformation på On Robot ApS Odense Sv, telefonnummer, adresse, se information for firmaer.


Odense som kraftcenter for sundheds- og robotteknologi. MedCom og det private IT-firma GITS har udviklet patientkufferten MediSat, . Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere. Fuji Machines nyudviklede velfærdsteknologiske robot, en såkaldt ”Support Robot”, bliver i. Den fynske robotvirksomhed On Robot har fået et kapitaltilskud i. Et af de seneste skud på stammen er On Robot, der har . QRS er en yderst kompetencestærk virksomhed indenfor industriel robotautomation.


Robotter hitter: Automationsdag udsolgt. Robot automatisering tilpasset din virksomhed. Alt indenfor robotløsninger, industrirobotter, palletering og løsninger til automatisering.


Odense-firma trak 6gæster til robot-event. Fuldt integreret med lager automation og robot-teknologier. Udfyld formularen for en GRATIS konsultation.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg