fredag den 30. december 2016

Frosne drinks

Cocktails: fantastiske drinks til nytårsaften. Se her, hvordan du laver Mojito granité, Piña Colada parfait . Mangler du en opskrift til festen?

Det er op til dig, hvorvidt du foretrækker at benytte frosne eller friske . Så når du skal holde fest, så tjek vores opskrifter så du lave top nice drinks. Passionsfrugt eller mango, og istedet for de frosne jordbær, bruger frosne bær-mix. En af sidste sommers mest omtalte nyskabelser på New Yorks drinks-scene var frosé, en frossen drink lavet på rosévin.

Ved hjælp af vores Neutral base og Flavors giver kunderne den bekvemmelighed for at tjene en række forskellige drinks daiquiris frosset ved et stykke udstyr. Den her smoothie er perfekt til at få tankerne . Lækker sommerdrink med rosé og hindbær Den lækreste sommerdrink med rosé og frosne hindbær, der på én og samme tid er sød og dejligt forfriskende. Da virgin strawberry daiquiri er alkoholfri har vi undladt den lyse rom, som ellers er . Når vandet koger tilsætter man de frosne hindbær, det gør selvfølgelig at vandets temperatur falder og vandet med bærrene skal op på 90 . Planters Punch – frisk cocktail med . Strawberry Daiquiri er en nem drink, med frosne jordbær og rom. Bellini er en klassisk drink, som passer perfekt både som velkomstdrink og senere på.


Jeg har ikke tålmodighed til frosne drinks.

Hun har en høj hat på med hvide fjer i. Der er naturligvis varianter af den klassiske Daiquri, den mest populære varianter er den frozen . Put den ønskede mængde frosne jordbær, vodka og vand (ellers bliver det for stærkt) i blenderen. Find også et par klassiske drinks, som de færreste forbinder med. De forskellige selskabers drinks var som sædvanlig forudbestilte og linet op på borde. Og herligt smager det, når de frosne bær køler drinken ned – men lad dig ikke narre – de sarte små bær har nemlig flere gange vist sig at være . Alle kender de små SunLolly frys selv is…. De frosne is “trykkes ud” i en blender . En fin og feminin detalje til dine drinks er en sukkerkant.


Når folk tænker på vodka, de fleste tænker på lige skud og blandede drikkevarer, men vodka er også en alsidig tilføres indefrosne sommer drinks. Den ultimative sommerdrink med rosévin og frosne hindbær, der gør den dejligt . Frosne bær er perfekte til at løse opgaven. Til hver drink skal du bruge 2-bær.


Fremgangsmåde: Kom alle ingredienser op . Måske det faktisk bliver et udvalg af forskellige drinks?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg