tirsdag den 27. december 2016

Professionelle læringsfællesskaber dafolo

Forventningerne og kravene til læreres . Hvad er et professionelt læringsfællesskab? Frofessionelle læringsfaellesskaber. Idéen om professionelle læringsfællesskaber udspringer fra Nordamerika. Tema: Ledelse af professionelle læringsfællesskaber.


Af Jesper Carlsen, børne- og undervis-. Her tilbyder professionelle læringsfællesskaber en til-. Det ved vi om professionelle læringsfællesskaber. Professionelle læringsfællesskaber lyder tungt og ikke ret sexet.


Skriftlig produktion: Formidling › Lærebog. Hvorfor har vi fokus på professionelle læringsfællesskaber - 4F modellen? Bergen: Fakbokforlaget Albrechtsen, T. Bang, Jørgen og Dalsgaar Christian . Bogen er redigeret af Thomas R. Udvikling af undervisningen kan bedst ske gennem fælles undersøgelser af den eksisterende praksis - især med inddragelse af en nærmeste . Et professionelt læringsfællesskab er kendetegnet ve at de. Anne Hejgaard er tiltrådt som konsulent hos Dafolo. Dafolo søger en redaktør til at udvikle, projektlede og redigere produkter.


Til april går turen til Washington D. Chicago for at studere professionelle læringsfællesskaber. Ikke på lager, Bestil nu og få den leveret om ca. Distribueret ledelse og professionelle læringsfællesskaber.


Sparring og professionel læring.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg