mandag den 12. december 2016

Skridttæller armbånd

Med et aktivitetsarmbånd på håndleddet kan du måle alt fra skridt og distance til puls og søvn. Vi tester de bedste skridttællere og fitness . Vi tilbyder skridttæller armbånd og ur med skridttæller til nogle af landets bedste priser.

Vores pedometer starter fra 1kr. De er lavet af kemikalie fri gummi og . Stortest af smarte armbånd: Styr på mit liv! Men armbåndene kan sagtens blive bedre, for de kan sjældent.

Med funktioner som skridttæller og kobling til telefonens GPS kan man . Garmin Vívofit fitness armbånd (GRÅ) på Elgiganten Danmark Netbutik. Skridttæller, som tæller antallet af skridt, man tager på en dag, og som i . Et godt tilbud på en flot skridttæller armbånd med ur. Tilbuddet starter fra 7- og kan bruges med tæl skridt . Sammenlign priser og læs anmeldelser af skridttæller Andet sportsudstyr. Klik her og find den bedste pris nu!


Aktivitetsmåler, Aktivitetsarmbån wearable, fitnesstracker, skridttæller, smart-armbånd - kært barn har mange navne, men fælles for dem alle er at de på en . Hop til Hvad er fordelene ved et skridttæller-ur eller skridttæller-armbånd?

Ved hjælp af armbåndet og apps på din telefon, kan du udregne skridt, tage tiden, måle pulsen, udregne kalorier og til og med se, hvor meget og godt du sover. Polar Loop er en vandtæt aktivitetsmåler, der registrerer din søvn, holder øje med dit . Tæller skridt, kalorier, træningsti mål, distance og søvn. Få en skridttæller leveret lige til døren.


Vi har et stort udvalg og vejleder omhyggeligt. Det er et forholdsvis tyndt og let elektronisk armbån der døgnet rundt. Men da armbåndet fungerer som en skridttæller, så får du ikke . Sammen med IDOMOVE App registrerer den alle dine . Smart og comfortabelt armbånd . Jawbone Uper efterfølgeren til Upog er et armbånd med en indbygget skridttæller og måler ligeledes alt andet motion du foretager dig.


Fitbit Flex er et lille armbån som du kan have med dig hele tiden. Køb FITBIT FLEX ARMBÅND PINK hos Power. Dedikeret til at hjælpe dig med at nå dine træningsmål.


Der findes efterhånden rigtigt mange forskellige skridttæller armbånd på markedet. Armbåndet er behageligt at have på, og det .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg