torsdag den 22. december 2016

Montering af gaskomfur

Skal du have monteret dit nye gaskomfur, så ring til os på tlf. Vi har stor erfaring i montering af gaskomfure - uanset om . I diverse fora på nettet er der masser af private gør-det-selv folk, der spørger, hvordan man installerer og monterer et komfur. Montering af gaskomfur - Valdemar Petersen eftfvaldemarpetersen. Lignende Bedømmelse: - ‎anmeldelserFast pris på montering af gaskomfur. Montering af gaskomfur fra 8- kontakt os allerede i dag!


Når du bestiller varer hos elsalg. Sydhavns VVS installation af gaskomfur i København, montering af gaskomfur, levering og montering af gaskomfur kr 150- inkl moms. Tilslutning af nyt gaskomfur til eksisterende gasinstallation samt anmeldelse til gasforsynings selskab.


Den klarer Hovedstadens VVS for 14kr. Andre nye gasinstallationer såsom målere og lignende. Som autoriseret gas- og vandmester har vi . Køkkenvask og armaturer (vandhane); Tilslutning af opvaskemaskine; Udskiftning af gaskomfur; Montering af ny gasmåler; Fjernelse af gasmåler. Tilslutning af gaskomfur eller gaskogeplade. Vi er hurtige og har styr på reglerne.


Kontakt os for en uforpligtende dialog om mulighederne. Alle tilbudspriser er med levering og montering og inkl. Tilslutning af gaskomfur til eksisterende installation Kr.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg