fredag den 27. januar 2017

Emhætte tænder ikke

Ja jeg har en emhætte som simpelthen lige pludselig ikke tænder. Jeg er ingen el-ekspert og er vil egentlig en fisk på det område. Er alle relevante knapper aktiveret?

Er der tændt for afbryderen til emhætten? Thermex Selby emhætte display virker ikke - Lav-det. Emhætte belysning vil ikke slukke - Lav-det-selv.


Dette afhjælpes ved at sætte emfanget på fuld sugestyrke og tænde lyset.

Kontroller om luftudgangene ved skorsten ikke er blokeret. Jeg har for under et halvt år siden købt en ny emhætte, den er. Der kommer en mand ud og kigge, men hvis det ikke er emhætten men noget . Fjern filtret fra emhætten og rengør det med varmt vand og . Skabes der et for stort undertryk og lufttæthe kan emhætten ikke . Sund fornuft inkluderer også, at en række elektriske apparater ikke står. Du kan let komme til at vippe den forkerte kontakt, når du vil tænde . Det specielle ved denne model er, at luften passerer gennem recirkuleringsfilteret og tilbage igen til køkkenet fri for lugt, hvorfor et aftræk ikke er nødvendigt.


Emhætten virker ikke, hvis den ikke får erstattet den mængde luft, den suger ud af køkkenet.

Her kan du finde gode priser på billige og brugte emhætter, der passer til både . For et år siden købte vi en emhætte med en fjernbetjening som vi ikke har. Suger din emhætte ikke ordentligt, kan det skyldes, at fedtfilteret . Hvis du ikke er hjemme, må vi da gå ind? Der findes tre slags emhætter:. Lad ikke børn lege med emballagen.


Når du ringer og fejlmelder din emhætte, vil det være til stor hjælp, og lette reparationen af din emhætte, hvis du kan oplyse os om hvad fejlen er. Forsøg ikke på at reparere enhætten selv. Kun ovenstående problemer må forsøges løst af brugeren.


Det anbefales at tænde for emhætten nogle minutter, . Derfor - er der nogen der har ERFARING med emhætter med . Touch-tasten ”L” bruges til at tænde og slukke for emhættens lys. Skab den perfekte atmosfære til dit måltid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg